Gönderen Konu: 98 model 1,3 xl arabam yağ kaçırıyor yardımmmm  (Okunma sayısı 931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
98 model 1,3 xl arabam yağ kaçırıyor yardımmmm
« : Mart 10, 2013, 16:41:15 »
merhaba arkadaşlar arabam yağ kaçırıyor bugün farkettim motor seri nosunun yazıldığı yerde etrafında yağ kaçakları farkettim.haftaiçi sanayiye gidecem acaba nasıl bir maliyet çıkar.

bir de arasıra yağ lambam yanıp sönüyordu 10 40 yağ ekliyordum amaara sıra yanmaya devam ediyordu.dün 15 40 ekledim bugün yağ lambam yanmıyordu şaşırdım buna

Toyota Club Türkiye

98 model 1,3 xl arabam yağ kaçırıyor yardımmmm
« : Mart 10, 2013, 16:41:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: 98 model 1,3 xl arabam yağ kaçırıyor yardımmmm
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2013, 22:33:52 »
yağ kaçağı üst kapaktanmı iyice bakın silin aracı sıkıştırınca üst kapaktan yağ atar üst kapak contası değişir öyle maliyetli bişey olacağını zannetmiyorum yağ lambası 1.3 101 kasanın birçoğuyla özdeşleşti neredeyse değişik viskozitedeki yağları kullanmak iyi değil inceyle kalın yağı karıştırmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2013, 00:17:03 »
merhaba arkadaşlar arabam yağ kaçırıyor bugün farkettim motor seri nosunun yazıldığı yerde etrafında yağ kaçakları farkettim.haftaiçi sanayiye gidecem acaba nasıl bir maliyet çıkar.

bir de arasıra yağ lambam yanıp sönüyordu 10 40 yağ ekliyordum amaara sıra yanmaya devam ediyordu.dün 15 40 ekledim bugün yağ lambam yanmıyordu şaşırdım buna
Büyük ihtimal üst kapak contasında sorun var.Ancak bunu en güzel motoru ve etrafını güzelce temizleyip gazete falan koyun bir akşam motorun çevresine bakalım ne taraftan geliyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2013, 01:05:14 »
yarın sanayiye gidecem bakalım usta ne diyecek...