0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi forumlar arkadaşlar ankarada sağlam güvenilir toyata ustası bilen var mı hem yazlık bakımını yaptıracağım hemde 120 bin bakımı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
hocam peki özel servis varmı tavsiye edebileceniz malum servisler absürt faturalar cıkarabiliyorlar
cok teşekkür ederim hacam kusura bakmayın sonrdan anladaım özel servis onldunu hocam bir dorum daha var araç ilk alıştırdığımda stop ediyor ve tekrar calıştırdıktan sonrada stop etmememesi 2000 devir civarında gaz veriyorum eğer gaza basmazsamgene stop ediyor nedeni ne olabilir acaba ?
hocam aracım tüplü(omg sıralı sistem simit tüp) o kadar teccübeli değilim aracı alalı daha 2-3 ay oldu bu yüzden acamiyim 120000 bakımı geliyor ve yazlık bakımıda var ikisini beraberyaptırcam inş baskı balatası değişecek (çünkü el freni tutmuyor ) birde stop sorunu var yani sizin gibi teccübeli abilerimz ne derse onu yapcam şimdiden teşekkürler
cok yardımcı oldunuz hocam yönlendirmelerinize dikkat etcem peki parcaları toyatata servisinden ben mi alayım yoksa özel servisemi bırakıyım sanırım siz kendiniz almışsınız bu konuda bir problemle karşılaşırmıyım ?
peki hocam bildiniz güvenilir bir site var mı ?