0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farkı anlamanız için, mevcut yakıtınızı kırmızı düşük yakıt uyarı ışığı yanana kadar kullanınız, deponuzu GTL ile doldurunuz, bir kaç km sonra bu kadar yüke nazaran aracınızın ne kadar ataklaştığını anlayabilirsiniz.
5 depo Opet Ultra Force Eurodiesel kullanırım sonrasında 1 depo Shell VP Diesel +GTL
Yolumun üzerinde Shell olsa devamlı Shell VP Diesel +GTL alırım
Sürekli almanında çok önemi yok aslında ekonomik bir yakıt değildir çünkü ama temizleyicidir ve motora bir nebze güç katar.
biz de shell fullsave kullanıyoruz arabayı aldığımızdan beri shelldeyiz açıkcası bir sıkıntısı görmedik. gtl hiç denemedik ama babama gtl ile fullsave arasında hissedilebilir fark var diyorlar dedim ama pek inanmadı
Yanlış düşünüyorsunuz yani araç için yanlış düşünüyorsunuz gerçi GTL'inde aşırı yakıt artırımı olmuyor en fazla 50km'dir bence aslında değer.
50 km derken ?Bu arada fiyatlar bu şekilde FuelSave Diesel 4,19 tlVP Diesel +GTL 4.37 tlyani bir depoda 10 tl fark ediyorCan beyin dediği gibi menzilde azalma olursa o zaman +GTL almanın bir mantığı kalmaz
50km=50000metreEn fazla buna yakın bir oran yakalamıştım gerçekten gidişatını etkiliyor mu diyerekten gidişatında artış oluyor ama km olarak da bir azalma sağlanıyor hem bizler gaza geliyoruz hem de yakıtın içeriğinden dolayı yakıt artıyor.Ee tabiki bir de fiyat farkı var ama içindeki bulunan maddeler aslında araçlarımızın yararına bir durum.
Ne anlatmaya çalıştığınızı sormak istemiştim kaç metre kaç cm... diye sormadım 50 km az mı gittiniz çok mu gibisinden..Araç için faydalı olduktan sonra o kadar farkın bir önemi yok bence ama genel kanıt gidilebilecek mesafenin azaldığı yönünde şu ana kadar