0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar;İşlerim dolayısıyla uzun bir müddet aranızdan uzak kaldım. Tekrar sizlerleyim. Kasım ayı sonunda 2012 model Auris aracıma 4 adet Nokian WR G2 kış lastiği aldım. Geçen zaman içinde lastiklerimle ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.1- Öncelikle söylemek istediğim, lastikler son derece sessiz. Bridgestone Er300'lerin ardından yol komforunun da arttığını söyleyebilirim. Nokian lastiklerinin sessizlikle ilgili patent sahibi olduğunu da zaten biliyoruz.2- Karlı yollarda (İstanbul için) hergün yaptığım ortalama 40 km civarında sürüş esnasında bana herhangi bir risk yaşatmadı. Güven hissi üst düzeyde idi. 3- Ancak, bir defasında biraz hızlıca girdiğim ve buzlanma olduğunu tahmin ettiğim bir yolda, aracım arka tarafından kayar gibi oldu. Neyse ki tekrar yoluna girdi. Ancak bu toparlamada önemli rolün lastiklerimde mi yoksa aracın direksiyon sisteminde mi olduğunu tam olarak kestiremedim. 4- Göreceli ama, lastikler şekil ve desen olarak da oldukça şık. 5- 205/55/16 lastiklerimi tanesi 260-TL'den aldım.
Dün Sercan ile aynı konuyu konuştuk, ucuzu vardır pahalısı vardır ama Nokian kış lastiğinde olayın sonudur.
Kullanmadım ama kalitede bir numara onu biliyorum sava intensa hp ler var onlar nasıl Ufuk?
Er300 de sessiz lastik ama yazın