0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekten 10 numara bir çalışma ve ürün paylaşım için teşekkürler Ahmet abi. Daha evvel ülkemizde üretilmesi çok güzel ama bizim mühendislerimizi dehalarımızı ve ürettiklerini elimizde tutmayı başarabilseydik belki de İsrail' den daha ileride olacaktık. Ülkemizde değer verilmeyen fikirleri el alem alıp alıp böyle önümüze katı katı fiyatla sunuyor. Elimiz mahkum alıyoruz mecburen. Çok yazık çok.
Aynen öyle valla alışmışız yönetilmeye başına vur ekmeğini al bu kadar basit
2000'li yılların başlarında bir tuning dergisinde görmüştüm ben de yeni bir şey değil ama demek ki yaygınlaşıyor.
demek ki o zamanalr çok rağbet görmeyecek ihtiyaç olmayacakdı arz talep ilişkisinden gibi sebeplerden ötürü fazla sıcak bakılmadı ama şimdi değişen koşullara göre ihtiyaç doğuyor böle şeylere...
bende bikaç yıl önce görmüştüm bu tekerleği. ama askeri amaçla kullanılacak galiba. beni sağlamlığı ve uzun ömründe daha çok üstündeki araçtakilerle verdiği his düşündürüyor
düşündüğünüzden daha konforlu emin olabilirsiniz
Mutlaka jant uzerinde gitmeye benzemez ama belli bir yere kadar esniyodur diye tahmin ediyorum yada yaniliyorum
[url=http://www.youtube.com/watch?v=i0xNzXTOXkE#ws]Humvee Airless Tires]Humvee Airless Tiresaz önce yanlış video yu kopyaladım pardonnnnnnn
Resimdeki hummer 2 tona yakındır ağırlık olarak ya o nasıl lastik öyle araları bal peteği gibi ve koca jeepi ayakta tutuyor
Bagajında istetme taşımayan LPG'li araçlar için şart