Gönderen Konu: Ehliyet sınavı.  (Okunma sayısı 3008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Ehliyet sınavı.
« : Mart 08, 2013, 18:10:23 »
İyi günler. 15 şubat tarihinde ehliyet sınavı için başvurdum bana mart sınavına giremeyeceğimi ve nisan sınavına gireceğim söylendi ve kayıdımı yaptılar belirli bi ücret söylediler onuda verdim sonra bana sağlık raporun ve sabıka kaydın eksik onları getirirsin dediler .Bende kayıdımı yaptıkları için rahat davrandım ve sınavlarım olduğu için bu sağlık raporu ve sabıka kaydını almayı bugüne kadar erteledim bugünde gittim bunları teslim ettim . Sonra dosyamı bulamadılar aradılar ararlarken hazirandamı gireceksin diye sordu adam bende hayır nisan dedim kayıt olurken bana nisanda gireceksin denildi dedim. Direksiyn öğretmeniymiş heralde o işler öyle olmuyor fin diye zırvalamay başladı haziranda girersin demeye başladı . Daha sonra dosyamı buldu nisandakine yazmışlar dedi ama bu dosyalar ankaraya gidecek orada B sınıfı belki nisanda sınava girdirmezler hazirana kalırsın felan dedi . Ben bekleyemem hziranı nisan da girmek istiyorum fln dedim ama adam sana msj atarız dedi . Böyle bi durum var mı ya B sınıfını hazirana atma falan ? valla bekleyemem ben haziranı :( nisan başvurusu yapılmış dedi benim de kafam karıştı ya ? hazirana kalma durumum var mı benim :( biri beni bilgilendirirse çok sevinirim iyi forumlar.

Toyota Club Türkiye

Ehliyet sınavı.
« : Mart 08, 2013, 18:10:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Ehliyet sınavı.
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2013, 22:09:51 »
Cantekin bu işleri bilmiyorum ama daha benim yaş eylülde dolcak :(
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2013, 22:26:02 »
merhaba  sınav 2 ayda bir olmak kaydıyla yılda 6 kez yapılır src sınavı 3 ayda bir olur belgeler ankara'ya gider doğru sizin kaydınız yapılsada eksik belge dolayısıyla daha sonraki gruba yazılmıştır ben ehliyeti büyütürken 1 gün geç yazıldım eylülün 1de gireceğim direksiyon sınavı 17 kasıma kaldı yani diyeceğim kanunlar hergün nerdeyse değişiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2013, 22:36:23 »
Subat ayında sanırım 18.yasınıza gırdınız o zaman nısandakı sınava gırebılırsınız kurs sızı oyalıyor gıbı gozukuyor
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2013, 22:38:41 »
2011 ekımde yasıma gırdım ve kasım ayında surucu kursuna yazıldım aralık ayındada sınava gırmıstım
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2013, 23:12:41 »
git daha yetkili biriyle görüş bence sıkıntı olmasın. o işler öyle olmuyor ne demekse artık.
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2013, 00:02:21 »
Hata sende, belgelerini zamanında tamamlamış olsaymışsın senin için daha iyi mi olurmuş ne ;)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2013, 00:04:01 »
İyi günler. 15 şubat tarihinde ehliyet sınavı için başvurdum bana mart sınavına giremeyeceğimi ve nisan sınavına gireceğim söylendi ve kayıdımı yaptılar belirli bir ücret söylediler onuda verdim sonra bana sağlık raporun ve sabıka kaydın eksik onları getirirsin dediler .Bende kayıdımı yaptıkları için rahat davrandım ve sınavlarım olduğu için bu sağlık raporu ve sabıka kaydını almayı bugüne kadar erteledim bugünde gittim bunları teslim ettim . Sonra dosyamı bulamadılar aradılar ararlarken hazirandamı gireceksin diye sordu adam bende hayır nisan dedim kayıt olurken bana nisanda gireceksin denildi dedim. Direksiyn öğretmeniymiş heralde o işler öyle olmuyor fin diye zırvalamay başladı haziranda girersin demeye başladı . Daha sonra dosyamı buldu nisandakine yazmışlar dedi ama bu dosyalar ankaraya gidecek orada B sınıfı belki nisanda sınava girdirmezler hazirana kalırsın felan dedi . Ben bekleyemem hziranı nisan da girmek istiyorum fln dedim ama adam sana msj atarız dedi . Böyle bir durum var mı ya B sınıfını hazirana atma falan ? valla bekleyemem ben haziranı :( nisan başvurusu yapılmış dedi benim de kafam karıştı ya ? hazirana kalma durumum var mı benim :( biri beni bilgilendirirse çok sevinirim iyi forumlar.
Cantekin kardeşim, kursa yazılıp dosya oluşturuluyor. Diploma, rapor, adli kayıt vb. evraklarda içine konur. yazılı sınav olmadan 2 ya da3 hafta önce de MEB den bir görevli kursa gelip o sınav dönemindeki adayların dosyalarını inceler. Kişinin şartları taşıyıp taşımadığına bakar. bir uygunsuzluk ya da eksiklik olması durumunda hemen tamamlanması gerekir. tamamlanmazsa eksik ya da uygunsuz dosyası olanların isimeri o sınav dönemi listesine yazılmaz. Yani fikrimce ; bu kontroller yapıldığı sırada senin evrak eksikliğin olduysa ve sana bunu bildirmedilerse sınav dönemin bir sonrakine kaymış olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2013, 15:04:26 »
Herkese yorumu için teşekkür ederim. Şöyle anlatayım benim dosyamı ilk önce eksiklerin kayıtlı olduğu yere baktı oradan çıkmadı sonra nisan sınavı için girecekelerin dosyasına baktı oradan çıktı dosyam eksikleri yerine koydu ankaraya gidicek bu dosya dedi . Yani daha ankaraya yollamamışlar dosyayı gönderdikleri zaman benim dosyamda gidicek ve eksik kalmadı hepsi tamam. Sonra adam belki haziranda girersin Nisanda B sınıfı girmeyebilir sana msj gelecek ama dosyan nisan dosyasında dedi ve ben birşey anlamadım msj atmalarını bekliyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2013, 15:34:31 »
Ben pazarlığı yaptım ön kaydı 18e girmeden yaptırdım dosyam açıldı sonra diploma temiz kaydı vırt zırtları götürdüm tek eksiğim sağlık raporu idi onu baya götürmedim aradılar beni sınava girmeyi düşünmüyorsun galiba dedi kendini tanıtmadan ne olduğunu anlamadım sonra bir güzel kavga ettik telefonda sonra gittim aldım verdim daha 2-3 hafta oldu raporu vereli sıkıntı çıkartmadılar. Senin ehliyet kursunda iş yok Cantekin...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 11, 2013, 17:08:56 »
Herkese yorumu için teşekkür ederim. Şöyle anlatayım benim dosyamı ilk önce eksiklerin kayıtlı olduğu yere baktı oradan çıkmadı sonra nisan sınavı için girecekelerin dosyasına baktı oradan çıktı dosyam eksikleri yerine koydu ankaraya gidicek bu dosya dedi . Yani daha ankaraya yollamamışlar dosyayı gönderdikleri zaman benim dosyamda gidicek ve eksik kalmadı hepsi tamam. Sonra adam belki haziranda girersin Nisanda B sınıfı girmeyebilir sana msj gelecek ama dosyan nisan dosyasında dedi ve ben birşey anlamadım msj atmalarını bekliyorum .
kursun bir ihmali var gibi. Unutulmuş muhtemelen sonradan telafi etmeye çalışmışlardır. Onlar dosyayı gönderirler, sitemde sıkıntı çıkmazsa nisan da girersin. Bunu kastetmiştir, sen yine de takipte ol bence :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2013, 17:57:38 »
Beni mesajla bilgilendireceklerini söylediler  bekliyorum . Sınava daha 1 ay var ondan once haber verirler diye umuyorum Ygs sınavından sonra takibe giricem zaten  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2013, 18:38:17 »
Ben pazarlığı yaptım ön kaydı 18e girmeden yaptırdım dosyam açıldı sonra diploma temiz kaydı vırt zırtları götürdüm.
Ağustostaki sınav için şimdiden kayıt yaptırabilirmiyiz ercü?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 11, 2013, 19:55:10 »
Ağustostaki sınav için şimdiden kayıt yaptırabilirmiyiz ercü?

Valla Emre yaparsın gibime geliyor olur sanırsam ama ağustosa kalma derim bizden sonra alacakların hepsi stajyer ehliyet diye biliyorum hoş nisan sınavıda öyle olmuş oluyor :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 11, 2013, 20:59:05 »
Valla Emre yaparsın gibime geliyor olur sanırsam ama ağustosa kalma derim bizden sonra alacakların hepsi stajyer ehliyet diye biliyorum hoş nisan sınavıda öyle olmuş oluyor :/
Haziran 29'u doğum günüm ercü.O sınava yetişemiyorum zaten.Otomatikman ağustosun 24'ündeki sınava kayıt yaptırırım.2013 Yılı için henüz stajyer ehliyet ile ilgili bişey yapılmayacak diye biliyorum.Bunlar kursların oyunu herkes katılsın diye bi sonraki sınavda stajyer gelecek diyolar. :kötü:
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 11, 2013, 21:18:08 »
Stajyer olayına takılmayın arkadaşlar 2006 senesinde aldım ehliyetimi ozaman da böyle dedikodular vardı. Hala da devam ediyor :D
2001 Avensis 2.0 D4 sol extra

Uyarı!!! Ağzınızı kullanmadan önce beyninizle olan bağlantısını kontrol ediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 11, 2013, 21:27:40 »
Haziran 29'u doğum günüm ercü.O sınava yetişemiyorum zaten.Otomatikman ağustosun 24'ündeki sınava kayıt yaptırırım.2013 Yılı için henüz stajyer ehliyet ile ilgili bişey yapılmayacak diye biliyorum.Bunlar kursların oyunu herkes katılsın diye bir sonraki sınavda stajyer gelecek diyolar. :kötü:

Valla hiç bilmiyorum hacı. Birde yeni yıldan sonra benim gittiğim kurs 850 tl oldu yuh dedim ben 650den pazarlıkla 500e indirdim orasıda biraz sıkıntılı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 11, 2013, 21:51:27 »
Valla hiç bilmiyorum hacı. Birde yeni yıldan sonra benim gittiğim kurs 850 tl oldu yuh dedim ben 650den pazarlıkla 500e indirdim orasıda biraz sıkıntılı..
Bizim burada herşey dahil emniyet masrafları-kurs ücreti falan 1.050 tl diyolardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 11, 2013, 21:56:03 »
Bizim burada herşey dahil emniyet masrafları-kurs ücreti falan 1.050 tl diyolardı.

Emniyeti size bırakmıyorlar o güzelmiş o bize ait oda yaklaşık 350 falan işte 1000 lirayı buluyor ehliyet almak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 11, 2013, 23:17:15 »
Emniyeti size bırakmıyorlar o güzelmiş o bize ait oda yaklaşık 350 falan işte 1000 lirayı buluyor ehliyet almak.
Sınav ücretini bile onlar ödüyor güzel aslında.Başvurmayı düşünüyorum bende bakalım en azında 100 tl falan veririz ağustos sınavı için dosya hazır olsun bari.Bu arada kuzenım bugun sürücü kursuna gitmiş stajyer ehliyeti sormuş bize hükümetten gelen herhangi bi yazı yok demişler.