0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi günler. 15 şubat tarihinde ehliyet sınavı için başvurdum bana mart sınavına giremeyeceğimi ve nisan sınavına gireceğim söylendi ve kayıdımı yaptılar belirli bir ücret söylediler onuda verdim sonra bana sağlık raporun ve sabıka kaydın eksik onları getirirsin dediler .Bende kayıdımı yaptıkları için rahat davrandım ve sınavlarım olduğu için bu sağlık raporu ve sabıka kaydını almayı bugüne kadar erteledim bugünde gittim bunları teslim ettim . Sonra dosyamı bulamadılar aradılar ararlarken hazirandamı gireceksin diye sordu adam bende hayır nisan dedim kayıt olurken bana nisanda gireceksin denildi dedim. Direksiyn öğretmeniymiş heralde o işler öyle olmuyor fin diye zırvalamay başladı haziranda girersin demeye başladı . Daha sonra dosyamı buldu nisandakine yazmışlar dedi ama bu dosyalar ankaraya gidecek orada B sınıfı belki nisanda sınava girdirmezler hazirana kalırsın felan dedi . Ben bekleyemem hziranı nisan da girmek istiyorum fln dedim ama adam sana msj atarız dedi . Böyle bir durum var mı ya B sınıfını hazirana atma falan ? valla bekleyemem ben haziranı nisan başvurusu yapılmış dedi benim de kafam karıştı ya ? hazirana kalma durumum var mı benim biri beni bilgilendirirse çok sevinirim iyi forumlar.
Herkese yorumu için teşekkür ederim. Şöyle anlatayım benim dosyamı ilk önce eksiklerin kayıtlı olduğu yere baktı oradan çıkmadı sonra nisan sınavı için girecekelerin dosyasına baktı oradan çıktı dosyam eksikleri yerine koydu ankaraya gidicek bu dosya dedi . Yani daha ankaraya yollamamışlar dosyayı gönderdikleri zaman benim dosyamda gidicek ve eksik kalmadı hepsi tamam. Sonra adam belki haziranda girersin Nisanda B sınıfı girmeyebilir sana msj gelecek ama dosyan nisan dosyasında dedi ve ben birşey anlamadım msj atmalarını bekliyorum .
Ben pazarlığı yaptım ön kaydı 18e girmeden yaptırdım dosyam açıldı sonra diploma temiz kaydı vırt zırtları götürdüm.Ağustostaki sınav için şimdiden kayıt yaptırabilirmiyiz ercü?
Ağustostaki sınav için şimdiden kayıt yaptırabilirmiyiz ercü?
Valla Emre yaparsın gibime geliyor olur sanırsam ama ağustosa kalma derim bizden sonra alacakların hepsi stajyer ehliyet diye biliyorum hoş nisan sınavıda öyle olmuş oluyor :/
Haziran 29'u doğum günüm ercü.O sınava yetişemiyorum zaten.Otomatikman ağustosun 24'ündeki sınava kayıt yaptırırım.2013 Yılı için henüz stajyer ehliyet ile ilgili bişey yapılmayacak diye biliyorum.Bunlar kursların oyunu herkes katılsın diye bir sonraki sınavda stajyer gelecek diyolar.
Valla hiç bilmiyorum hacı. Birde yeni yıldan sonra benim gittiğim kurs 850 tl oldu yuh dedim ben 650den pazarlıkla 500e indirdim orasıda biraz sıkıntılı..
Bizim burada herşey dahil emniyet masrafları-kurs ücreti falan 1.050 tl diyolardı.
Emniyeti size bırakmıyorlar o güzelmiş o bize ait oda yaklaşık 350 falan işte 1000 lirayı buluyor ehliyet almak.