0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ...toyota avensis liftbag aracımın sol arka aydınlatma butonu arızalandı ama bir turlu parçayı bulamadım ...nerden nasıl bulabilirim bilgisi olan varmı birde far yıkama fıskiyemi kırmış yıkamacı bu parçadanda muzdaribim nerden bulabilirim teşekkür ederim
@Selçuk Cebeci Serviste mutlaka bulunur tabi ama sizinde servisler hakkında fikriniz oldugunu varsayıyorum teşekkür ederim cevabınız için@Ertan Kara profil bilgilerimi düzenledim tekrar fakat il dışında alabileceğim bir yer varsada olabilir.teşekkür ederim cevabınız için@Kerem Karip 330 liraya daha önce alan olmuşmudur acaba ? teşekkürler cevap için@Ümit Düzgün ..ümit bey bahsettiğiniz yere telefon yada internet üzerinden ulaşabileceğim bir irtibat numarası varmıdır ?? teşekkürler
Kerem bey servislerde fiyat gercekten uçuk, izmir'de bu parçaları bulabileceğim çıkmacı yok..Bilen arkadaşlar yer tarif ederlerse elbette beraber gidebiliriz.. teşekkürler
evet 99 model .yukarıda bir fiyat yazan vardı sağolsun bilgilendirdi servis fiyatınısizin bildiğiniz fiyat nedir acaba ? zaten bulamadımda.sinirlerim bozuldu sıcakta
İlginiz için teşekkürler,konuyla ilgili size ilerleyen günlerde pm atıcam.
ufuk far yıkama jetini yan sanayi olarak bulabilirmiyiz ya çıkmacı çevrem yok hiç malesef