Gönderen Konu: on konsol destek demiri  (Okunma sayısı 1664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
on konsol destek demiri
« : Mart 07, 2013, 23:49:23 »
TOYOTA MART KAMPANYASİ ON KONSOL DESTEK DEMİRİ DEGİSİMİ UCRETSİZ OLARAK YAPİLİYORMUS       BENİ DE CAGİRDİLAR DEGİSİM İCİN ONEMLİ BİR PARCA Mİ GEREK YOK MU NE DERSİNİZ
acar_kan

Toyota Club Türkiye

on konsol destek demiri
« : Mart 07, 2013, 23:49:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: on konsol destek demiri
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2013, 23:53:18 »
TOYOTA MART KAMPANYASİ ON KONSOL DESTEK DEMİRİ DEGİSİMİ UCRETSİZ OLARAK YAPİLİYORMUS       BENİ DE CAGİRDİLAR DEGİSİM İCİN ONEMLİ BİR PARCA Mİ GEREK YOK MU NE DERSİNİZ
Aracınız ve modeli hakkında bilgi verevilir misiniz? Böylece daha sağlıklı yorumlar gelir diye düşünüyorum
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2013, 23:53:51 »

Bilgi için teşekkürler .

Forumda büyük harfle mesaj yazma bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır bilginiz olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2013, 23:55:12 »
2008 auris elegent 1,6
acar_kan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2013, 00:24:19 »
auris form sayfası diyorlar kimse böyle bir şeyle karşılaşmadı galiba çok kısır bir site ben daha önce VW form sayfasında neler paylaştık. Abi burda kimse bir şey bilmiyor. neymiş büyük yazmak bağırmakmış ne alaka
acar_kan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2013, 00:35:07 »
auris form sayfası diyorlar kimse böyle bir şeyle karşılaşmadı galiba çok kısır bir site ben daha önce VW form sayfasında neler paylaştık. Abi burda kimse bir şey bilmiyor. neymiş büyük yazmak bağırmakmış ne alaka

Hakan bey sadece burada değil tüm sanal alemde büyük harflerle yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir . Bu forumda da büyük harfle yazmak yani bağırmak yasak . Ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp .  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2013, 00:40:58 »

Arkadaşım kimin neyi bilmediği ortada o kadar takıldık diyorsan bu kuralı zaten bilirsin kaldı ki arkadaşımız gayet usturuplu bir dille yardımcı olmaya çalışmış!
İkincisi burası servisin çağrı merkezi değil gece 11de yazdığınız konuya anında cevap verilsin.

Not: Mesajımı bir üye olarak yazdım!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2013, 00:51:37 »
Bu çoğu forumda böyledir.Siz bir foruma üye olduğunuzda o forumun kurallarını kabul etmiş sayılırsınız size mantıksız gelsede gelmesede.Öncelikle takındığınız tavır hoş değil.Sonuçta burası bir forum,yani hiçbirimiz acil servis veya ilk yardım ekibi değiliz.Bir konu açıldığında anında cevap gelmesini beklemek mantıksız bir davranış olur.Siteyi değerlendirmekten çok bireysel olarak yaptıklarımızı değerlendirirsek zaten forumun genelinde hiçbir sorun çıkmaz.Siz direk sorunuzu sordunuz fakat aracınız kaç model,durumu nedir vs hiçbir bilgi vermediniz.Biz baktığımızda nerden bilebilirizki aracınızı değil mi? Ben sorduktan sonra yazdınız foruma,benim gibi görüp sormaya erinen arkadaşlarımız olmuştur mutlaka.Yani birazda siz belirliyorsunuz cevap sürecini.Yanlış anlamayın amacım tartışmak değil.Sadece tek taraflı düşünmenizin yanlış olduğunu anlatmak
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2013, 01:15:26 »
benim yanlışım kabul ediyorum burası servis değil sorumu geri aldım ancak küçük yazdın büyük yazdın yine söylüyorum saçmalıktan başka bir şey değil. ben sadece büyük harflerle soru soruyorum bir üyeyi rahatsız etmiyorum küfür etmiyorum burası fikirlerin sunulduğu görüşüldüğü kendi adımıza çözümler bulduğumuz bir sohbet yeridir o kadar abartmayın derim
acar_kan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 08, 2013, 01:23:43 »
benim yanlışım kabul ediyorum burası servis değil sorumu geri aldım ancak küçük yazdın büyük yazdın yine söylüyorum saçmalıktan başka bir şey değil. ben sadece büyük harflerle soru soruyorum bir üyeyi rahatsız etmiyorum küfür etmiyorum burası fikirlerin sunulduğu görüşüldüğü kendi adımıza çözümler bulduğumuz bir sohbet yeridir o kadar abartmayın derim
Bakın her yerde bazı kurallar bize mantıksız gelsede genel olarak belirlendiği için bizde uymak durumundayız değil mi? Örneğin bir devlet memuru olsanız ve çalıştığınız yere sakallı,takım elbisesiz gitmek kurallara aykırı iken hoşunuza gitsede gitmesede tıraş olup,takım elbisenizi giyip gidersiniz.Gitmek zorundasınızda.Forumdada bu kural bu şekilde belirlenmiş (çoğu forumda bu şekildedir araştırabilirsiniz,hatta bazılarında uyarılmaksızın direk uzaklaştırılma verilir) bunada bende dahil hepimiz uymak zorundayız.Ayrıca bunuda kendi adıma konuşayım forumda oldukça sık görüyorum bütün üyelere danışman gibi davranıp 5 dk içerisinde cevap bekleyen tavır içerisinde olan üye konularını gördüğümde sorunun yanıtını bilsem bile yanıt vermek içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.Sonuçta kimsenin bir mecburiyeti yok.Forumda serviste çalışan üyelerimiz var,mesela onlar kendilerine yönlendirmek yerine(sonuçta bu işten ekmeklerini kazanıyorlar),bizi neresi en uygunsa,nerede işimizi rahatlıkla halledebileceksek oralara normalde servise sorduğumuzda edinemeyeceğimiz bilgileride vererek yönlendiriyorlar.Yani tamamen bir fedakarlık söz konusu burada.Ama birisi çıkıpta anlamsız bir serzenişte bulununca bu paylaşımların hiç bir anlamı kalmıyor.Umarım sorunuza yanıt bulabilirsiniz.Muhtemelen yarın bilen,başına gelen arkadaşlarımız çıkacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2013, 01:25:02 »
Hakan bey öncelike ılımlı tavrınız için teşekkür ederim ancak kaçırdığınız bir nokta var o da şıdur ki; bu büyük harf mevzusu bize ait bir olay değil sanal alemde genel geçerliliği olan bir kural olmuştur neredeyse...

https://www.google.com.tr/search?hl=en&client=safari&q=internette+büyük+harf++kullanmak&oq=internette+büyük+harf++kullanmak&gs_l=mobile-gws-serp.3..0i19.2694.11939.0.12612.18.11.0.7.7.0.831.3669.0j3j2j2j3j0j1.11.0.les%3B..0.0...1ac.1.5.mobile-gws-serp.F66ENp9q-1I

Ayrıca profilinizi eksiksiz doldurduğunuzda forumda daha kolay yardım alırsınız örneğin Ertan kardeşimizin dediği gibi aracınızın modeli olsa daha çabuk yardım alırdınız ya da şehir bilgisi olduğunda oradaki servis kötüdür/iyidir gibi yorumlar alabilirsiniz...