Gönderen Konu: sikayetvar.com'dan inciler  (Okunma sayısı 2874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
sikayetvar.com'dan inciler
« : Mart 07, 2013, 18:23:47 »
sahibinden.com sitesinden ilginç ilanları paylaştığımız bir başlık vardı benzer bir başlıkta Şikayet Var (sikayetvar.com) için oluşturalım dedim.

İlk ilginç şikayet benden olsun. Konu otomobil ile ilgili ama polemik ya da tartışmaya dönüşmesin sadece ilginç geldiği için paylaşıyorum

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1669728

Alıntı
Wolkswagen Arabamın Kaportası Hasarlı!

19-21 araçlık site otoparkında 8 farklı marka-16 farklı yıl ve model araçtan benim 2012 model golf aracımı köpekler ısırmak suretiyle baya bir hasar verdiler. Bu araçların kaportası bu kadarmı kötü şeklinde bir çok eleştiri duyuyorum soğudum arabamdan. Lütfen aracınızın genel durumunu görmek için Bursa'dan sordurun ve o fotoğraflara bakın Allah korusun sokak köpekleri bu araca bu hasarı verebiliyorsa inanamıyorum, alın arabanızı geri verin paramı, arabanın içinde giderken, sağa sola köpek önüme çıkmasın diye bakarak mı dolaşacağım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

sikayetvar.com'dan inciler
« : Mart 07, 2013, 18:23:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: sikayetvar.com'dan inciler
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2013, 18:35:06 »
Bu Modem Küfrediyor
Yaşanmış bu olayı şikayetçimiz Gökhan Olgun göndermiştir.Teşekkürler...

Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor:

Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim?
Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum.
Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim.
Müşteri : Bu modem küfrediyor.
Görevli : ???
Müşteri : Dava bile edebilirim.
Görevli : Nasıl yani
Müşteri : Nasıl olacak. bağlanıyorum, basbaya ana avrad küfrediyor.
Görevli : Olamaz efendim
Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış)
Görevli : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok.
Müşteri : Oluyo diyosam oluyo işte

Bu şekilde yaklaşık 10 dk. devam eden hararetli konuşma sonunda, iyice bağlantı-kullanım detaylarına filan inen görevli, sonunda 0 8222 XXX XX XX diye girmesi gereken bağlantı ayarlarında, vatandaşın 0 822 bölümünü yazmadığı, dolayısıyla alan numarasından sonraki numaranın isabet ettiği şanssız bir sabit telefon kullanıcısını bütün gece arayıp elektronik seslerle canından bezdirerek küfür ettirdiği; küfründe doğal olarak bilgisayarın hoparlöründen geldiği ortaya çıkıyor.

Şebeke Arıyor
Telefonların ekranlarında şebeke sinyallerine ulaşılamadığı zaman "şebeke arıyor" şeklinde bir yazıyla şu anda servis sağlayıcısının kapsama alanınıda olmadığını belirtir.İşte bu durumla ilk kez karşılaşan birisi telefonunun üzerinde şebeke arıyor yazısını görünce ilgili servis sağlayıcı firmanın müşteri hizmetlerini arayarak "kardeşim beni niye arıyorsunuz" diye sormuş.

Buda benden Ali abi
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2013, 18:41:32 »
O modemin aradığı adama acıdım valla :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2013, 22:10:09 »
O modemin aradığı adama acıdım valla :)
İnsanı deli eder ve bi cinnete bakar valla  :rofl: :hurra:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2013, 23:33:17 »
o da modeme küfretseymişya...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2013, 11:02:36 »
Abi çok kızmış

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1672337

Alıntı
İETT Yolcu İnsin Diye Metrobüsten İndim Bir Daha Binemedim!

06.03.2013 tarihinde K.çekmeceden metrobüse bindim. Tabii her zamanki gibi sıkış tıkış seyahat ediyorum. cennet durağında insanların inmesi için araçtan inip hemen kapının yanında tekrar binmek için bekledim. ancak insanların inmesi biter bitmez şöför kapıyı kapattı ve gaza basarak uzaklaştı. Beni kapının yanında görmesine rağmen dalga geçer gibi binmeme izin vermedi. Milletle ne güzel dalga geçiyorsunuz!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2013, 11:06:35 »
Abi çok kızmış

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1672337
Gerçekten böyle bir şey olduysa sadece kızmışsa çok çok az yapmış bana göre.İnsanı olmadık yerde bırakmak ne demek. :DUR:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2013, 11:13:01 »
Ertan, Metrobüse hiç bindin mi bilmiyorum ama bana gayet normal geldi. Hayatımda bu kadar fazla insanın bir yere sıkıştırıldığını görmedim. Ben sadece Japon filmlerinde falan olur zannediyordum :D Orda bir de insanları içeri tıkma görevlileri vardı, bizde onlar eksik :D Otobüslerin motorlarına, frenlerine acıdım yani, yine iyi dayanıyorlar.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2013, 11:17:16 »
Ertan, Metrobüse hiç bindin mi bilmiyorum ama bana gayet normal geldi. Hayatımda bu kadar fazla insanın bir yere sıkıştırıldığını görmedim. Ben sadece Japon filmlerinde falan olur zannediyordum :D Orda bir de insanları içeri tıkma görevlileri vardı, bizde onlar eksik :D Otobüslerin motorlarına, frenlerine acıdım yani, yine iyi dayanıyorlar.
Durumu biliyorum ancak yinede tamamı kameralarla donatılmış,kapıların etrafından tutunda aracın çevresine kadar olan görüntüleri tek bir ekranda görebilme imkanı olan bir sürücünün böyle bir hata yapması gerçekten ihmaldir bana göre.Metrobüsleri ben konserve sarma kutusuna benzetiyorum.Açtığınızda bir kısmı dağılmış,diğer kısmı ise birbirine yapışmış oluyor ya hani, metrobüsten inincede aynen öyle oluyor  :D   Haa bu arada aman abi tıkma görevlilerini karıştırma duyarlar falan ne gerek var.Gerçi olsada fena olmaz 3-5 kişiye daha ekmek kapısı çıkar orasıda ayrı tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2013, 12:47:34 »
Araç satarken dikkatli olsun

Alıntı
Bu yöntemle onlarca vatandaş dolandırıldı

Anlaşma sağladıkları araç sahiplerine satın aldıkları aracın parasının bir bölümünü ödedikten sonra noter satışını alıp kayıplara karıştıkları öne sürülen 12 kişilik şebeke çökertildi.

İstanbul’da son 6 ay içinde onlarca mağdur otomobillerini satmaya çalışırken dolandırıldığını söyleyerek polise şikayetçi oldu. Polis olaylarla ilgili başlattığı soruşturmada teknik ve fiziki takip başlattı. Yaklaşık 4 ay süren takip sırasında polis şüphelilerin organize bir şekilde dolandırıcılık yaptıklarını tespit etti. Şüphelilerin araç sahiplerine oto pazarlarında yada araçların üzerine bırakılan satılık ilanlarıyla ulaştıkları öğrenildi. Şüphelilerin bu kişilerle sözde satış için anlaştıkları daha sonra notere gittikleri belirlendi. Noter’de satış sırasında şüphelilerin kurbanlarını “Abi para yolda buraya ulaşmak üzere sen sözleşmeyi imzala", “Paran 5 dakika sonra hesabında olur.ö gibi sözlerle kandırarak satış sözleşmesini parayı vermeden imzalamasını sağladıkları öğrenildi. Daha sonra bir bahaneyle para bekleyen kurbanlarını noter’de bırakan şüphelilerin, parasını ödemedikleri araçla birlikte ortadan kayboldukları öğrenildi. Şüphelilerin güven sağlamak için ya 1000-3000 bin lira arasında kaparo verdikleri yada işadamı görüntüsü vermek için sahte bürolar hazırladıkları öğrenildi. Şüphelilerin bu yöntemi kullanarak aldıkları otomobilleri bir gün sonra başka kişilere devir ettikleri belirtildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 09, 2013, 13:08:12 »
Memleketin düştüğü hale bakın ya tepeden tırnağa rezalet
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 09, 2013, 14:21:55 »
Sayın forum üyeleri, sikayetvar.com a herkesin bir ara göz atmasını tavsiye ederim. Emin olun o çok güvenilen markalar da yaşananlara inanamazsınız. Ben başıma geldikten sonra farkettim ve de işin içine girince anlıyorsunuz neyin ne olduğunu. (bu arada kendini Türkiye nin en büyük online alaışvariş mağazası olarak tanıtan firmayla sorun yaşadım ben). O gün bu gün internetten alışveriş yapmıyorum. Yaşadıklarım burada yazamayacağım kadar uzun ve insanları inandırmakta zorluk çektiğim konular. Çözüm hiç de kolay olmuyor. Çok basit dediğimiz bir konuda 1,5 sene mahkeme süreci yaşadım.( Davası, mahkeme salonlarında  beklemesi, bilirkişisi, keşfi, hadi kazandın davayı yetmiyor, yargıtayda temyiz aşaması (tüketici mahkemesi de olsa cepten para çıkıyor bilginize).  Ama en sonunda kazandım. Başınıza gelene kadar sorun yok.Çoğu arkadaşın düşüncelerini de tahmin edebiliyorum.Dedim ya çok meşakkatli bir süreçti. Hiç unutamayacağım bir diyalog da şöyleydi: valilik tüketici hakem heyeti başkanı bana "internetten neden alışveriş yapıyorsun, bilmiyor musun böyle olduğunu" bile dedi.(Allah tan onların eline düşmedim.Benim davaya Tüketici Mahkemesi baktı). Gerisini siz düşünün. İnşallah sizlerin başına gelmez.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 12, 2013, 15:12:43 »
Adam iyi niyetli olarak sorunu bildirmiş. Tebrik edeceğine birde ek ücret almak neyin kafasıdır. Millet 5 kuruş elektrik parası ödemez dürüst insanlar faturasında onların cezasını çeker, dürüst adam sorunu söyler cezasını da öder.  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

http://www.sikayethaber.com/haber/140-tllik-elektrik-faturasi-saskina-cevirdi/3461

Alıntı
İstanbul Kağıthane’de yeni taşındığı eve birinci ay 1.40 TL ikinci ay 2.60 TL elektrik faturası gelen Mehmet Ali K. faturanın normalin altında gelmesi ve daha sonra sürpriz bir fatura ile karşılaşmamak için hemen elektrik dağıtım şirketine durumu bildirdi. Bir sonraki faturasına yansıtılan 21.50 TL sayaç–ayar-bakım ücretini görünce de durumu www.sikayetvar.com’a şikayet etti.

Sırası İle 1.40 TL, 2.60 TL ve 68.90 TL Fatura Geldi

Yeni taşındığı eve Ocak ayında 1.40 TL Şubat ayında ise 2.60 TL elektrik faturasının geldiğini gören Mehmet Ali K. sayaçta bir arıza olduğunu düşünerek yetkilileri bilgilendirmek istedi. Mart ayında gelen 68.90 TL fatura ile durumun düzeltildiğini gören şikayetçi faturasını incelediğinde ise şaşkına döndü. “Hatalarının faturası bana kesildi” diyen şikayetçi yaşadığı mağduriyeti şöyle dile getirdi:

“2013/01 dönemine ait olan 1.40 TL’lik fatura, 8-10 gün gibi bir sürede elektrik kullanmadığım bir zamana ait. Bu meblağı normal karşıladım. Sonra ki döneme ait olan ve 1 aylık kullanıma tekamül eden 2,60 TL tutarındaki faturayı gördükten sonra muhtemelen sayaçta bir arıza olduğu ihtimali üzerine durumu elektrik dağıtım şirketine bildirmek istedim. Müşteri hizmetleri durumla ilgilenmeyerek ekibin gelip kontrol edeceğini söyledi. Üçüncü fatura 68,90 TL geldi. Evde elektronik aletler çalıştığı için çokta fazla bir meblağ olarak görmedim. Daha sonra faturayı incelediğimde, 21,50 TL sayaç-ayar-bakım adında bir ücret olduğunu ve buna + KDV tahakkuk ettiğini fark ettim. Ayrıca ilk iki faturadaki sayaç numarası ile son faturadaki sayaç numarası değişik. Sorun buradan kaynaklanıyor. Eğer sayaç bana ait ise neden elektrik dağıtım şirketi bildirdiğim arızayı gidermek için ekstra ücret ödeyeceğimin onayını almadan ve hiç bir şekilde bilgi vermeden böyle zoraki bir yola başvuruyor ? Arızanın ne olduğu konusunda hiç bir şekilde bilgi verilmiyor. Eğer Sayaç onlara ait ise de, arızalanmış ürünün bakım masrafını neden müşteriye yüklüyor. Üstüne üstelik bu durumu müşterisi yani ben bildiriyorum. Kaldı ki ben haber etmesem kendilerinin bilgisi dahi olmayacak.”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 12, 2013, 17:04:54 »
Alıntı
Anadolu Üniversitesi Bütünleme Sınavlarını Geri İstiyoruz!
 Ahmet Y. | 12 Mart 2013 15:40 Anadolu Üniversitesi kendini eğitimin dışına it miş yerine ticarethane modeli almış bir profil çizmektedir. YÖK'ün verdiği kararı nasıl olur da kesin olarak red ediyorsun. Sırf öğrencilerden daha fazla para kazanmak adına dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen en saçma sapan şekilde kendi düzenini kurmaya çalışıyorsun ve bu kazandığınız paralar da merkez de bol keseden dağıtıyorsun.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1680912/anadolu-universitesi-butunleme-sinavlarini-geri-istiyoruz/c316f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2013, 18:03:48 »
Servislere aracınızı teslim ederken mutlaka kontrol edin ve hasar olmadığını işaretledikleri formu teslim alın.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1663438

Alıntı
Renault Servisteki Aracım Kusurlu Teslim Edildi!
1 mart 2013 tarihinde arabamı Ankara Renault servisine 20000 km bakımı için götürdüm. Arabamı teslim alırken baktımki arka kapıdan araba bir yere vurulmuş yetkililere gösterdim. Kendi ustalarından biri baktı ve yeni olmuş dedi fakat kabul etmediler bu aynı yerde benim için ikinci oldu dada önce arabamı kaza sonrası kasko garantili buraya getirmiştim yine teslim alırken arabamın arka marş piyesinin sağ taraftan vuruk olduğunu gördüm. Kazadan kalmadır dediler ama kaza yönünün aksi istikameti olduğunu söyledim baktılar kabul ettiler ama ne hikmetse telafiyi benim kaskomdan yaptılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 20, 2013, 17:58:36 »
Arkadaş girdiğin sokağın tek yön olduğuna bakmadın mı?

http://www.sikayetvar.com/1318586

Alıntı
Tomtom Navigasyon Hatalı Güncelleme Yüzünden Ceza Yedim! 

Navigasyon cihazımla Ümraniye'de bir adrese gittim, varış noktam sokağın ortasında olduğu için işim bitince TomTom cihazından ev konumunu işaretledim beni aynı yerden gerisin geri gitmemi işaret etti, ileride trafik polisi çevirme yapıyormuş, beni gördü ve elle işaret etti ters bir şey olduğunu fark ettim duraksadım fakat çok geçti, ters yön olduğunu söyledi ve ceza yedim.

Yine Beylikdüzü civarında deneme amaçlı olarak tek yönlü yan yola ters istikamete yönlendirdi neyse ki buranın yabancısı değildim bu sadece bir deneme olduğu için girmedim. Buranın yabancısı olana Allah yardım etsin. Ve İstanbul dışındaki kamera ve radarların hepsini görmüyor neyse ki ben dikkatli ve yavaş gidiyorum yavaşta gitsem uyarsın diye işaretlemiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2013, 19:26:34 »
aynısı çok yakın bir arkadaşımın başına geldi fakat arkadaşım rent a car işiyle uğraştığı için araçta takip sistemi vardı ve aracı  t. Dağ yakınlarında sıkıştırarak azcık tehdit ve zor kullanarak geri almayı başarmıştı aman dikkat... Adamlar 20 bin liralık aracı 4 bin liraya alıp güle güle gitmiştiler çok kötü bir tecrübe
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 29, 2013, 14:47:52 »
Kredi kartı kullanıcıları dikkat

http://www.sikayethaber.com/haber/iptal-ettirdiginiz-kredi-kartiniz-yurtdisinda-kullanilabilir/3543

Alıntı
2011’de iptal ettirdiği kredi kartına gelen borç ile şaşkına dönen Cumali M.’nin iddialarına göre kullanılabilir limiti 0 olan kredi kartı kendisinden habersiz yurt dışında kullanıldı. Şikayetçinin bankadan aldığı yanıt ise kredi kartlarını iptal ettirenleri şaşkına çevirdi “İptal ettirdiğiniz kredi kartınız yurtdışı harcamalarına açık”

Kredi kartlarımı iptal ettirdim borcum yok demeyin! Cumali M’nin www.sikayetvar.com’a gönderdiği şikayete göre; iptal ettirilen kredi kartları yurt dışı harcamalarına açık olabiliyor. 2 sene önce iptal ettirdiği kredi kartına borç geldiğini ve bu borcun yurt dışında yapılan bir harcamadan dolayı olduğunu gören şikayetçi yaşadığı mağduriyeti şöyle dile getirdi:

“İptal Edilen Karttan Çekim Yapılabiliyormuş”

“Bankadan aldığım kredi kartını 2011 yılında iptal ettirdim. 2013 yılı ocak ayında yurtdışında iptal ettirdiğim kartımdan alışveriş yapılmış ve bugün bana ekstre geldi. 390 TL’lik borcu faizi ile birlikte ödemem gerekiyor. Bankadan iptal edilmiş ve limiti 0 olan kartımın tekrar birileri tarafından kullanılıp kullanılmayacağını soruyorum. Bankayı aradığımda müşteri temsilcisi iptal ettirdiğim kartımın yurtdışına açık olduğunu söylüyor. Bazı özel firmalar iptal edilen karttan çekim yapabiliyorlarmış. Borca itiraz dilekçesi gönderdim. Gelen borç ekstresinde kullanılabilir müşteri limiti ‘0’ olarak görünüyor. Buna rağmen kart yurt dışında kullanılmış.”

Kredi Kartınızı İptal Ettirdiğinize Dair Yazı İsteyin!

İptal ettirilen kredi kartlarına borç geldiğine dair şikayetler aldıklarına dikkat çeken Şikayetvar Uzmanları kredi kartını iptal ettirecekleri “ Kredi kartınızı telefonla iptal ettirmek yerine bizzat bankaya giderek iptal ettirin. ‘Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğe’ göre; kart hamili, kartı iptal ettirmek ve sözleşmeyi feshetmek hakkına sahiptir.
Şubeler kanalıyla yapılan kart iptaline ilişkin taleplerde, bu talebin hangi tarihte alındığına dair şube yetkililerince imzalanmış bir belgenin veya doldurulan iptal talep formunun bir örneğinin kart hamiline verilmesi zorunludur. Kredi kartı iptal formunun onaylı bir nüshasını bankanızdan mutlaka isteyiniz. Kredi kartınızı iptal ettirdiğinize dair yazı almanız kartınızdan yapılan habersiz harcamalara karşı sizi güvenceye alacaktır.” şeklinde uyardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 29, 2013, 15:04:55 »
üstad, bu bankalar şube vasutasıyla iptal de yapmıyorlar.... 

444.... numaralı call center hattı aramanız gerek deyip bir çok insanı başlarından savıyorlar...