0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu da bizim Granit Gri Avensisin 2 adet fotosu.
Gökhan Bey Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yavruların gözlerinde öperim, Allah analı babalı büyütsün.
Yasin bey dualarınız için amin diyorum aynı şekilde sizlerin de, ve iyi dilekleriniz için çok sağolun.Kusura bakmayın, konuya uzun zamandır bakmamıştım,mesajınızı yeni gördüm.
Maşallah, Allah kaza bela vermesin İlker Bey.
Öncelikle hepinize merhaba bende 2013 avensis extra aracı alalı üç gün oldu aracı henüz tanıma fırsatım olmadı,avensislerde araç hareket ettikten sonra kapı otomatik olarak kapanıyor acaba otomatik kapanma fonksiyonu iptal etme fonksiyonu var mı ?
Bekliyoruz Gökhan beyyyy Ooouv Koçak bunlar gtcc mi öyle bir yarış vardı onun aracına benzettim
Arkadaşlar 2012 Avensis Elegant Extra ile aranıza katılmış bulunuyorum.Aracı alalı altı ay oldu ama forma katılmak bugünlere nasipmiş.
Yasin bey teşekkür ederim.Araçtan çok memnunum.Arabayı alma esnasında çok araştırmıştım.Bu formu açıkçası bilmiyordum yalnız diğer 2009 avensis formunda çok bilgi alışverişinde bulundum sağolsun arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı.Test sürüşü felan derken arabayı aldık, allah kaza bela vermezse uzun süre binmek istiyorum.Bundan önceki arabam Honda cıvıc ti o da çok güzel bir arabaydı fakat ikisi arasında dağlar kadar fark var diyebilirim.Saygılarımla,