0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnat etti babam almıyor çıldırıciğim corollayıda satacağım almıyorum hiçbirşey çok pahalı dedi krizlerdeyim
Desene evdeki bulgurdan oldun
Doğru demiş çok para çok Eskiden C sınıfı 35000 liraya ne arabalar alınırdı.Şimdi 35000 liraya B sınıfı gelmiyor valla.Yakında "o paraya pisiklete bilem binemezsin" diyecekler sanırım,bu düşmezsek iyidir.
Bir örnek vereyim o zaman Yıllar önce Toyota bayiğine gittik Efsane alabilmek için fiyatı 5.000 ile 10.000TL arasındaydı bütçeyi aştığını gördük daha doğrusu ben tutturdum alalım diye ama bütçeye uymadığını söyledi Babam, benim Efsaneye olan burukluğumun sebebide budur aslında, neyse konu nası buraya geldi anlamadım Demem o ki nerdeeen nereye geldik şimdilerde Corollalar 60.000tl 'yi buluyor.
Öyle tabiki yinede lotoda ısrarlıyım
O zaman oynamaya devam et çıkarsa bizede fotolarını atarsın
Sercan abi beyaz melekleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.
Tarafsız yorum yapmak istiyorum haddimi aşmam umarım; corrola ve avensis de bur "durgunluk" var. Araçların çizgisinde birşey eksik... aynı şey passatta da var... galiba düz yüzey çok fazla fakat Merc. de bu yok ya da BMW de...Çirkin demiyorum haddime değil ama eksik birşey, sizce böylemi ya da nerde yanılıyorum ?
Cenk bey aynı tarafsızlıkla cevap vermeye çalışayım kendi adıma. Her ne kadar Avensis kullanıcısı olsamda içime sinerek alıp kullandığım bir araç. Zaten Passat Avensis arası git-gellerdeydim. (Corolla için yorum yapmayacağım.) Ben sizin tariflerinizi sadelik olarak yorumlamak istiyorum. Bu biraz da algı meselesi olsa gerek. Ben de sizin hissettiklerinizi İnsignia için hissediyorum ve etrafımdaki insanlarla da paylaşıyorum. Diğer yandan Mercedes, Bmv kimin hayallerini süslemiyor ki.
Avensis hiç kullanmadım emenimki segmentindekilerden eksik kalan yanı yoktur. Sedanların çoğunda çizgilerde bir eksiklik var gibi geliyor bana ki bence yaşımdan kaynaklanan birşey bu. Zaten çirkin demem mümkün değil a SADE evet çok doğru bir kelime Teşekkürler. Audi yi severim ama dış hatları boş A serisinde. Bence firmalar Salon sınıfı hariç daha dinamik hatlara sahip araçlar yapmalı. Akılkanları daha iyi anlar haldeyiz ve de simulasyonlarda çok gelişti. Araba çizgilerinin kalıp değil sanat olduğu zamanları geri getirseler kötümü olur ?