Gönderen Konu: KLİMA PROBLEMİ  (Okunma sayısı 2193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
KLİMA PROBLEMİ
« : Haziran 16, 2006, 00:36:43 »

1997 Toyota Corolla xei  aracım lpg li Klimaya aldığımda rolanti çok düşüyor hatta stop ediyor. Lpg den dolayı olabilirmi diye benzinde çalıştırdım ama buna rağmen yine araç bazende olsa stop ediyor bir süre sonrada klimanın olduğu yerden bir ses kayış sesine benzer bir ses geliyor. Ne yapabilirim acaba
 servise götürürsem maliyeti ne olur acaba

Toyota Club Türkiye

KLİMA PROBLEMİ
« : Haziran 16, 2006, 00:36:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
KLİMA PROBLEMİ
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2006, 13:07:36 »
tanışsaydık bi önce

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
KLİMA PROBLEMİ
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2006, 13:19:52 »
tanısma konusunda bende hem fikirim  hermeyse bir klima kazazedesi olarak sunu soyleyebilirim sen acilen kompresoru soktur cunku yagsız kalmıs olabilir buda klima kompresorunun sarmasına neden oluyo buda tamirle mumkun olmadıgı icin yenisini alırısın cok maliyetli olur sana bence acilen soktur eger cok sık istop ediyosada kesin sarmıstır bilgine
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
KLİMA PROBLEMİ
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2006, 11:08:38 »
Alıntı
1997 TOYOTA KOROLLA XEİ ARCIM KLİMASI AÇILINCA ROLANTİ ÇOK DÜŞÜYOR VE BAZEN STOP EDİYOR

KLİMA KOMPRESÖRÜ SARMIŞ OLABİLİR DEDİLER BUNUN BANA MALİYETİ NEKADAR OLABİLİR.

BİLDİĞİNİZ BİR USTA VARSA TEL. ALABİLİRMİYİM

BEN İSTANBULDAN YAZIYORUM AVRUPA YAKASINDAN

her mesaj için ayrı ayrı başlık açmaya gerek yok burdan devam edelim lütfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
KLİMA PROBLEMİ
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2006, 09:15:36 »
arkadaşım öncelikle kliman çalıştığı zaman soğutma yapıyorsa komprösör normaldir.motor kaputunu açınca ön camın hemen önünde küçük siyah bir malzeme var.bu malzeme klima çalışırken aracın devrini istenilen seviyede tutmaya yarar.bunun üzerinde bir ayar vidası var.bununla biraz oyna.eğer ayarlanmıyorsa o zaman bir ustaya gösterirsin.kolay gelsin
ok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: KLİMA PROBLEMİ
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2014, 00:01:55 »
Arkadasim böle bi durumda ilk yapman gereken şey bogaz kelebeğini temizle veya temislet arabanin klimayi actiginda devrin düşüp stop ediyorsa sorun burdadir