0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar malüm bende corolla var ve takasa girmeyi düşünüyorum lamborghini venona düşünoyurumbenim arabayı 30000 tl saysalar geri kalanıda kredi çekip ödemeyi düşünüyorum sizce nasıl araba yol tutuş yakıt sorunsuzluk almalımıyım:))))
valla ben o arabayı alsam ki rüyama bile girmez garajdan dışarı çıkarmam ya acırım bir yerine bir şey olacak diye
ilk göz ağrısı olunca öyle oluyor 2 yıl önce honda vardı bende 2001 vtec kasa kasko yaptırmamıştım bende bir yere falan gittiğimde ara sıra bakardım camdan çalmasınlar vs diye şimdi ise kasko vs var umrumda değil yani:))
6 Tane üretilicekmiş.
Sercan biri türkiyeye gelecek zaten Mustafa alıyo ya
2001 vtec almak istediğim nadir araçlardan biriydi alfa 156 ile beraber
alacağım da nasıl alacağım o belli değil yani:))) almamakla en iyisi yapmışın ben aldım pişman oldum toyotadan sonra hemen sattım yine toyota aldım
1 adet uretildi fuar ve testler icin (resimlerdeki ) daha sonra 3 adet daha uretilecek italya bayragindaki renkler gibi yesil, beyaz ve kirmizi renklerde uretilecek.
hayırlısı ne ise o olsun o zaman ki şartlar ne gerekiyorsa ona uyuyoruz işte mazda3 almayı düşünüyordum biraz araştırdım yine toyota aldım yani