0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabamın şanjuman yağı için bana en yakın olan servisi aradım fiyat nedir dediğimde 146 tl yağ fiyatı(5 lt) işçilik 60 tl denildi.At şanjuman 3 lt alıyor bu arada daha sonra pendik de olan servisi aradım danışmana dedim 3 lt alıyor neden 5 lt ödüyorum hayır dedi 3 lt ödüyorsunuz dışarı o şeklide satılıyor toplamda 150 tl dedi bana.Tekrar kavacık servisi aradım neden böyle dedim adamın dediği bizde böyle 5 lt olarak çıkıyor iyi günler.yüzüme kapattı diyebilirim sizce bununla ilgili toyota genel müdürlüğünü arayayım mı yoksa bu olay normalmidir
mustafa bey tamam serbes piyasa ama biz tüketicilerde yolunacak kaz değiliz.gercekten 5 lt ihtiyacı varsa eyvallah ama 3 lt ile bu işlem tamamlanıyorsa neden 5 lt satıyorlarki.ben olsam şikayet ederdim
valla ben yinede zamanı gtelince arayacağım servisi bilgi alacağım 3 lt koyuyorlar 5 lt parası alıyorlar ayıp yaaa mecburen koydurcaz sonuçta şanjuman bu dışarda yaptırmaya gelmez bilmeyen bir ustaya ama 2 lt yide yanıma alacağım bırakmam onlara
Kardeşim servise niye gidiyorsun kitapçıktsan ne yag kullandıgına bak git al dışardan özel servise degiştittir.Mobil veya catrol kullanmanı tavsiye ederim
dün saat 17,30 civarı toyota kavacık servisten servis yetkilisi aradı konunuzda haklısınız böyle bir durum olması söz konusu değil o yağı biz kullanırız ama siz nasıl kullancaksınız ve xxxx kişiyide uyardık böyle bir şey söz konusu değil siz gelin ne gerekiyorsa o yapılcak dedi yani 3 lt ise o fiyat alıncak.Bende daha zamanım var gelince sizi bulacağım o kişi ile muhattap olmak istemiyorum dedim
servislerin farklı fiyat vermesinde bir problem yok bence, sonuçta özel kuruluş...ama 3lt yağ lazımken 5 lt yağ parası almaları, işte o saçmalık olmuş...