Gönderen Konu: toyota servisleri arasındaki anlamsız fiyatlar  (Okunma sayısı 1749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
toyota servisleri arasındaki anlamsız fiyatlar
« : Mart 06, 2013, 10:06:15 »
arabamın şanjuman yağı için bana en yakın olan servisi aradım fiyat nedir dediğimde 146 tl yağ fiyatı(5 lt) işçilik 60 tl denildi.At şanjuman 3 lt alıyor bu arada daha sonra pendik de olan servisi aradım danışmana dedim 3 lt alıyor neden 5 lt ödüyorum hayır dedi 3 lt ödüyorsunuz dışarı o şeklide satılıyor toplamda 150 tl dedi bana.Tekrar kavacık servisi aradım neden böyle dedim adamın dediği bizde böyle 5 lt olarak çıkıyor iyi günler.yüzüme kapattı diyebilirim sizce bununla ilgili toyota genel müdürlüğünü arayayım mı yoksa bu olay normalmidir
yine toyota inadına corolla

Toyota Club Türkiye

toyota servisleri arasındaki anlamsız fiyatlar
« : Mart 06, 2013, 10:06:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota servisleri arasındaki anlamsız fiyatlar
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2013, 10:11:23 »
arabamın şanjuman yağı için bana en yakın olan servisi aradım fiyat nedir dediğimde 146 tl yağ fiyatı(5 lt) işçilik 60 tl denildi.At şanjuman 3 lt alıyor bu arada daha sonra pendik de olan servisi aradım danışmana dedim 3 lt alıyor neden 5 lt ödüyorum hayır dedi 3 lt ödüyorsunuz dışarı o şeklide satılıyor toplamda 150 tl dedi bana.Tekrar kavacık servisi aradım neden böyle dedim adamın dediği bizde böyle 5 lt olarak çıkıyor iyi günler.yüzüme kapattı diyebilirim sizce bununla ilgili toyota genel müdürlüğünü arayayım mı yoksa bu olay normalmidir
Mustafa bey haklısınız tabiki ama uygun yer neresiyse orada yaptırın serbest piyasanın zararları
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2013, 10:30:13 »
mustafa bey tamam serbes piyasa ama biz tüketicilerde yolunacak kaz değiliz.gercekten 5 lt ihtiyacı varsa eyvallah ama 3 lt ile bu işlem tamamlanıyorsa neden 5 lt satıyorlarki.ben olsam şikayet ederdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2013, 10:32:58 »
mustafa bey tamam serbes piyasa ama biz tüketicilerde yolunacak kaz değiliz.gercekten 5 lt ihtiyacı varsa eyvallah ama 3 lt ile bu işlem tamamlanıyorsa neden 5 lt satıyorlarki.ben olsam şikayet ederdim
Bunları böyle serbest bırakanda hata denetleyen ilgilenen yokki Muhammed
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2013, 11:01:54 »
TOYOTA Müşteri Hizmetleri'nden "Sayın Mustafa KARVAN, servislerimiz sonuçta ticari bir kuruluş olup kendilerince belirledikleri serbest piyasaya uygun fiyatı uygulama (HAŞŞŞŞIIIRRRTTT) hakkına sahiptirler." Bana expertiz ücreti konusunda bunu demişlerdi. Antalya'da Bakırcılar servisi expertiz ücretini sadece kaporta için 150 TL almıştı. Oysa 1 hafta öncesinde 2010 model 6 bin km'deki Corolla'mı satarken  SARAR'da 1 saatten fazla  süren inceleme için 60 TL' yi alıcı ödemişti. İnsan öyle durumlarda çıldırası geliyor. Kimin gücü kime yetiyorsa...
Servisler öyle de günlük olaylarda buna benzer bir sürü olay var. Bankadan geçen yıl çektiğim krediyi 1 yılı dolmadan 10 gün önce  kapadım. Biliyorum çünkü bir tarafım yine acıyacak. Yine kurtulamadım. Kapattığım kredi için hayat sigortasını yenilemişler. "Allah sizden razı (!) olsun, sistemde kredinin kapandığını görmediniz mi?" dedim. Kem küm."Efendim sizin ve yakınlarınız için bu sigorta bir güvencedir, yapılması lazım, szi korumak adına yaptık," Ulan diye başlayarak  kapattığım kredinin ne riski olacak, diyecem terbiyem izin vermiyor. Karşımdaki bayan. Müşteri hizmet elemanlarını sanki bilerek çoğunluğunu bayanlardan seçiyorlar. Bir sürü yazışma telefonlaşma, zaman kaybı sonuçta haklı olduğumu lütfen belirttiler. İnsanın terbiye sınırlarını zorlayan o kadar çok şey var ki... Hastaneye gidiyorsun, doktor birkaç ilaç yazıyor. Eczaneye gittiğimde eczacı şunları devlet ödemiyor kendiniz ödeyeceksiniz. Devletin hiç katkısı olmadan ödemem gereken ilaç tutarı 59 TL, devletimin ödediği 3 kalem ilaç 9 TL. Konu çok dağıldı biliyorum ama insan çileden çıkıyor.  İlaçların  sağlık açısından kullanımı zorunlu olmasa anlarım da..Balığın her tarafı kokmuş Mustafa Bey, her tarafı kokmuş.  Herkese sabır diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2013, 11:35:58 »
valla ben yinede zamanı gtelince arayacağım servisi bilgi alacağım 3 lt koyuyorlar 5 lt parası alıyorlar ayıp yaaa mecburen koydurcaz sonuçta şanjuman bu dışarda yaptırmaya gelmez bilmeyen bir ustaya ama 2 lt yide yanıma alacağım bırakmam onlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2013, 11:53:20 »
valla ben yinede zamanı gtelince arayacağım servisi bilgi alacağım 3 lt koyuyorlar 5 lt parası alıyorlar ayıp yaaa mecburen koydurcaz sonuçta şanjuman bu dışarda yaptırmaya gelmez bilmeyen bir ustaya ama 2 lt yide yanıma alacağım bırakmam onlara
2 lt al tabiki neden bırakasın onlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2013, 14:23:48 »
valla bence sadece servis değil plazalardaki en anlamsız fiyat 50.000 tl nün üstündeki yaris ve 60.000 tl nin üstündeki auris ve corolla fiyatları >:(
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2013, 15:18:19 »
müşteri hizmetlerini aradım ve iki ayrı servisin iki farklı fiyatlandırmasını söyledim kalan 2 lt de başkasına satıyorsunuz dedim biz araştırma yapıp size geri dönüş yapacağız dediler bakalım bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2013, 15:28:55 »
Kardeşim servise niye gidiyorsun kitapçıktsan ne yag kullandıgına bak git al dışardan özel servise degiştittir.Mobil veya catrol kullanmanı tavsiye ederim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2013, 23:11:50 »
Kardeşim servise niye gidiyorsun kitapçıktsan ne yag kullandıgına bak git al dışardan özel servise degiştittir.Mobil veya catrol kullanmanı tavsiye ederim
Yücel Bey şanjuman yağı için bir çok marka ve seri no vs var güvenemiyorum en iyisi o orjinal yağ olsun diye düşünüyorum.dumankaya toyota 150 tl dedi şanjuman yağı ve işçilik dışarda yaptırsam 10 20 tl farkeder en iyisi en azından onu serviste yaptıracağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 07, 2013, 00:38:22 »
Gitme Kavaciga ne işin var. Bana da aynisini yağda yaptilar. 4.2 lt yag koyuyor, 5 lt yaziyor çakallar.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 07, 2013, 09:39:59 »
oraya gitmeyeceğim en kötü pendik dumankaya ya gideceğim zaten bundan önceki toyotamda orada bakımları yapılıyordu sahibi orda oturuyordu en iyisi orası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2013, 15:29:31 »
az önce aradılar toyota dan dedikleri şu oradan yağ alırsanız 5 lt alıyorsunuz 145 tl ama serviste değiştirirseniz arabanız ne kadar yağ alırsa onun parasını ödüceksiniz.Bende dedim zaten istediğim bu dumankaya toyota sizin söylediğinizi söylüyor bana yakın olan kavacık toyota hayır 5 lt parası ödeyeceksiniz diyor.bu nedir hırsızlıktır dedim.haklısınız bir yanlış anlama olmuş olabilir mi dedi yo kdedim en sonundaki cümlesinide hatırlıyorum bana bizde böyle dedi dedim.isimde verdim.firma ile görüşüp size tekrar geri döneceğiz dedi bakalım bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2013, 13:56:59 »
dün saat 17,30 civarı toyota kavacık servisten servis yetkilisi aradı konunuzda haklısınız böyle bir durum olması söz konusu değil o yağı biz kullanırız ama siz nasıl kullancaksınız ve xxxx kişiyide uyardık böyle bir şey söz konusu değil siz gelin ne gerekiyorsa o yapılcak dedi yani 3 lt ise o fiyat alıncak.Bende daha zamanım var gelince sizi bulacağım o kişi ile muhattap olmak istemiyorum dedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2013, 14:06:08 »
dün saat 17,30 civarı toyota kavacık servisten servis yetkilisi aradı konunuzda haklısınız böyle bir durum olması söz konusu değil o yağı biz kullanırız ama siz nasıl kullancaksınız ve xxxx kişiyide uyardık böyle bir şey söz konusu değil siz gelin ne gerekiyorsa o yapılcak dedi yani 3 lt ise o fiyat alıncak.Bende daha zamanım var gelince sizi bulacağım o kişi ile muhattap olmak istemiyorum dedim

Burası Türkiye, haklıysanız biraz sesinizi çıkarttığınızda herkes kuyruğunu bacağının arasına alıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 15, 2013, 15:04:11 »
servislerin farklı fiyat vermesinde bir problem yok bence, sonuçta özel kuruluş...
ama 3lt yağ lazımken 5 lt yağ parası almaları, işte o saçmalık olmuş...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 15, 2013, 15:53:31 »
servislerin farklı fiyat vermesinde bir problem yok bence, sonuçta özel kuruluş...
ama 3lt yağ lazımken 5 lt yağ parası almaları, işte o saçmalık olmuş...
Eğer servisler bir tek çatı altında toplanıyorsa (TOYOTA) fiyat farkı olmaması lazım