Gönderen Konu: Corolla HB Sedan arasında fiyat farkı varmı?  (Okunma sayısı 1338 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Corolla HB Sedan arasında fiyat farkı varmı?
« : Mart 03, 2013, 01:41:05 »
Merhabalar. 2005-2007 model Corolla bakmaya başladım. İnşallah kısa sürede bulurum. Uzun zamandır da  fiyat konusunda araştırma içerisindeyim. Araştırmalarımda HB sedana göre 1.000 TL civarı daha fazla fiyata satılıyor gibi bir izlenim oluştu bende. Sizlerin de görüşlerinizi almak istiyorum.
Ayrıca kazası, değişeni olmayan ama lokal veya çiziklerden dolayı bir takım boyaların mevcut olduğu 2005(Makyajlı kasa)-2006-2007 model 100.000 Km'de ve alınabilecek temizlikte bir aracın fiyat tahminini yapabilirmisiniz.

Benim vardığım sonuç :
2005 Hb 26.000 civarı
2005 Sedan 25.000 civarı

2006 Hb 26.500-27.000 civarı
2006 Sedan 25-26.000 civarı

2007 Hb 27-28.000 civarı
2007 Sedan 26-27.000 civarı

Toyota Club Türkiye

Corolla HB Sedan arasında fiyat farkı varmı?
« : Mart 03, 2013, 01:41:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla HB Sedan arasında fiyat farkı varmı?
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2013, 01:44:37 »
Bahsettiğiniz aracı 28.000TL'den aşşağı bulamazsınız çünkü bayılıyoruz uçuk fiyatlara bu bahsettiğim fiyat baz fiyat gçenlerde 33.000TL istiyordu bir değerli arkadaşımız. Hakkı var HB'ler İngiltere üretim ve dayanıklı araçlar sorun çıkarmıyorlar bu konuda göz önüne alınınca kullanıcı olan birinin bu paraları verebiliyor.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2013, 01:51:50 »
Bahsettiğiniz aracı 28.000TL'den aşşağı bulamazsınız çünkü bayılıyoruz uçuk fiyatlara bu bahsettiğim fiyat baz fiyat gçenlerde 33.000TL istiyordu bir değerli arkadaşımız. Hakkı var HB'ler İngiltere üretim ve dayanıklı araçlar sorun çıkarmıyorlar bu konuda göz önüne alınınca kullanıcı olan birinin bu paraları verebiliyor.

ingiltere üretimi ve dayanıklı araçlar dediğine göre kardeşim yeni aurisde ingiltere üretmi o zaman buda dayanıklı olacak demek ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2013, 01:52:38 »

Bu 30.000 li fiyatlara anlam veremediğim gibi bu kişilerin bu fiyata satmasınıda imkansız buluyorum. Geçenlerde sahibinden.com da filtreleme yaptım. Biraz eski tarihlere dönünce arda arda 5-6 adet 30-35.000 aralığında aracı gördüm. Aradaki normal fiyatlar satılmış bu ilanlar kalmış. Bu fiyatlara yeni kasa comfort hatta elegant varken hangi akla hizmet bu fiyatlar yazılır bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2013, 01:57:10 »
Bu 30.000 li fiyatlara anlam veremediğim gibi bu kişilerin bu fiyata satmasınıda imkansız buluyorum. Geçenlerde sahibinden.com da filtreleme yaptım. Biraz eski tarihlere dönünce arda arda 5-6 adet 30-35.000 aralığında aracı gördüm. Aradaki normal fiyatlar satılmış bu ilanlar kalmış. Bu fiyatlara yeni kasa comfort hatta elegant varken hangi akla hizmet bu fiyatlar yazılır bilemiyorum.

orada çok şişirme fiyat var abi..hepsi o fiyata satılmaz zannetmem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2013, 01:59:36 »
Birde anlamadığım bir şey daha var. Tamam HB'ler İngiltere üretimi, Sedanlar Türkiye. İyide bir marka üretim yerine göre nasıl oluyorda kalite farkı yaratıyor. Yani Toyota İngiltere'de daha kaliteli bir araç üretirken Türkiyede'ki fabrikasında daha az kalitede üretim mi yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2013, 02:02:46 »
orada çok şişirme fiyat var abi..hepsi o fiyata satılmaz zannetmem...

İstediği kadar temiz olsun 2007 model HB Corollaya 29.000 TL'den bir kuruş fazla vermem. Sebebi ise ben belki temiz alacağım ama Tramer kayıtlarına geçecek en ufak bir kaza satışta beni ciddi zararlara uğratacaktır. Bu durumda aldığım temizlikte aracın bir anlamı kalmayacak bunun hesabını yapmak zorundayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2013, 02:05:22 »
İstediği kadar temiz olsun 2007 model HB Corollaya 29.000 TL'den bir kuruş fazla vermem. Sebebi ise ben belki temiz alacağım ama Tramer kayıtlarına geçecek en ufak bir kaza satışta beni ciddi zararlara uğratacaktır. Bu durumda aldığım temizlikte aracın bir anlamı kalmayacak bunun hesabını yapmak zorundayım.

sen vermesin ben vermem abi ama isteyenin bir yüzü vermeyen esmer bomba oluyor :)
adam yazmış istiyor...neticede birileri veriyor üç aşağı beş yukarı yaklaşık rakamları demek ki..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2013, 18:33:38 »
bugün arkadaşım yeni auris aldı geldi çekti kapıya görmeniz lazım dehşetül vahşet birşey yapmışlar kasa inanılmaz olmuş tasarım manyak görünüş manyak çok geniş ve oturaklı bir araç gögüs kızmı biraz itici ama gerisi mükemmel olmuş
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance