0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motoru açmadığımız için malesef bilmiyoruz. Ancak söyenenlerin yanı sıra özellikle sizlerin yazdığı bu iki alıntı üzerinde daha çok yoğunlaştım zira şu anda araçta yaşadıklarım bunlar; Vuruntulu çalışması, seste değişiklik ve titreşim... Bunlardan bahsetmişsiniz sebepleriyle beraber. Dün egzozun önüne geçip dumanı takip ettim, bana da sanki 4de 1 duman boşluğu var gibi geldi Herneyse 3 silindir işlev görüyormuş gibi hissediyorum yani Enteresandır bunları ustaya da anlattım, sanki uçak motorundan bahsediyormuşum gibi şaşırdı olmaması gerekir gibisinden tepki verdi Bu noktada şöyle bir soru sorabilirim: Şayet 3 silindirle araç yürüyebiliyorsa ve benim aracımdaki durum (muhtemelen) bu ise, baktırana kadar yapacağım yol (yaklaşık 2 hafta= yaklaşık 400km) mevcut durum motorda hasar yapar mı? Ne kadar yapar? Bu söyledikleriniz olası ise muhtemel masraf yaklaşık ne olabilir? Ayrıca uzun süre satmayı düşünmüyorum, bu hali ile beni hala çok etkiliyor, tabi yürüdüğü sürece (Şunu belirtmeliyim ki bu foruma katıldığım için çok memnunum, çok düzeyli ve yardımcı bilgiler ediniyorum.)
Enteresandır bunları ustaya da anlattım, sanki uçak motorundan bahsediyormuşum gibi şaşırdı olmaması gerekir gibisinden tepki verdi Bu noktada şöyle bir soru sorabilirim: Şayet 3 silindirle araç yürüyebiliyorsa ve benim aracımdaki durum (muhtemelen) bu ise, baktırana kadar yapacağım yol (yaklaşık 2 hafta= yaklaşık 400km) mevcut durum motorda hasar yapar mı? Ne kadar yapar? Bu söyledikleriniz olası ise muhtemel masraf yaklaşık ne olabilir? Ayrıca uzun süre satmayı düşünmüyorum, bu hali ile beni hala çok etkiliyor, tabi yürüdüğü sürece (Şunu belirtmeliyim ki bu foruma katıldığım için çok memnunum, çok düzeyli ve yardımcı bilgiler ediniyorum.)