0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar haftasonu sapancaya gitmeye karar verdim . ilk defa gidiceğim göl dışında görmem gereken yerler varmı varsada nereler acaba . iyi olan her şeyi tavsiye edebilirsiniz birde otobana girmeden diğer yol hakkında bilgisi olan varmı acaba bozuk mu ?
Sapanca'yı iyi bilen arkdaşlar var, onlar fikir verecektir. Ben Maşukiye'yi de tavsiye edebilirim.
Foto ve öneri bekliyorum Bende eşimi kaçırırım inşallah oraya.
Maşukiye iyidir hakkaten.
Maşukiye kesinlikle gitmen gereken yer.Sapancada sadece göl var baska da gezecek yer yok.Adapazarı merkezde kentpark ve Ormanpark özellikle çocuklar için çok ideal...
Maalesef katılmıyorum size, sapancaya giderseniz gölden bir süre sonra sıkılacaksınız, Sapanca'ya gidip İstanbuldere'ye gitmemek olmaz.
Herkes Sapanca'dan sıkılırsınız demiş ama Sapanca'nı sadece Merkez'den ibaret sanmiyorsunuzdur umarım? Her ay bir kez giderim illaki sapanca merkezi gezdikten sonra Kırkpınar'a geçin ve kıyı kafeyi kesinlikle bulun birazdan bı iki fotosunu eklerim... Kıyı kafenin ilerisinde havaalani tarafına ilerleyip harika bir yürüyüş yapabilirsiniz....
O zaman fotoya gerek kalmamış hatta ben su anda o tarafa gidiyorum
OOOO ACD anlaşılan fırtmışsın. İyi eğlenceler kardeşim.MAli sana da ailenle birlikte iyi eğlenceler.