0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Opet Euro Dizel ve Shell GTL kullanıyorum. Gayet memnunum.Sağlam bir kaynaktan aldığım duyuma göre en yüksek km Opetin Dizelindeymiş.GTL ise motora güzel bir temizleme uyguluyormuş. GTL' 4 5 depoda bir kullanırım ve çok memnunum her iki yakıttanda.
Dizel corolla aracıma ucuz 3,88 TL/Lt. mazot alıyorum. Diğer firmalardan hiçbir farkı yok. Hatta daha uzun km. gidiyor.4,36 TL. 'ye aldığım yakıt ile aynı hiçbir fark yok. Fiyat farkı neden bu kadar fazla anlamıyorum. Bu durumu şehirlerarası kamyoncuların 3,5-3,60 TL. aldığı yakıtlardan ayırarak söylüyorum. Şehir içinde bilinen istasyonlardan alıyorum.Bence aralarında Shell GTL ve benzeri katkılı yakıtlar hariç hiçbir fark yok.Selamlar...
Bu ucuz mazot olayı bizim bölgemizde yok,geçen hafta antalya tarafına gittim ,yollarda mazotun litre fiyatı resmen 3,60 tl ye kadar düştü,kendimi bu ucuz mazotu almamak için zor tuttum, girdiğim opetlerdeki pompacılara bu ucuz mazot olayını sordum ,gerçekten sattıkları mazotlar kaçak değil ,devletin kendi rafinelerinden çıkma mazotmuş .tek farkı, shell,bp,opet gibi firmalar bu mazotu alıp içine katkı maddesi koyuyolarmış.
Pazar günleri %10 indirimle her türlü yakıt satışı yapan Aytemiz petrolün yayınladığı yakıt analiz raporu gibi diğer firmaların hepsi de yayınlasa bizlerde özellikle Setan, Kükürt ölçüm değerleri sayılarını karşılaştırarak doğru bir karara varmış oluruz.Yalnız bu raporda dikkatimi çeken bir noktada şu oldu; Soğuk filtre tıkanma noktası -2C Bu daha düşük olması gerekmez mi? Yoksa bu ucuz ürünler sıcak olması nedeniyle sadece Güney bölgelerdemi satılmakta?
Bir fark olmadığını nereden biliyorsunuz acaba?Kullanarak bu nasıl karar verdiniz?Aracınız için uygun olmayan bir yakıt kullanarak ilerideki karşılaşacağınız problemleri düşündünüz mü?
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile Akaryakıt sektöründe bulunan kişilerin ifadeleri rafineri çıkışı yakıtların dağıtım şirketlerine verilmesinde aynı özellikte yakıtlar verildiğini söylüyorlar.Bakanlıkta bu şirketleri ve istasyonları denetlediklerini ifade ediyor. Siz bu yakıtlar arasında çok önemli farklar olduğuna nasıl karar verdiniz?Bu konudaki tüm bilgilere sahip olduğunuzu ima eden bilgilere yeterince sahip olup başkasını yargılama ve sorgulama hakkına nasıl sahip olabiliyor sunuz?Elbette ki yalnızca benim görüşüm ve edindiğim tecrübe ve kanaatimi belirtiyorum. Siz başka laboratuvar araştırmaları yapıp mı uzun vadede araca bu yakıtların zarar verdiğini öngörüyorsunuz?Saygılarımla...
Euro dizele ihtiyacı olduğunu çok geç farkettik ülkece.
Euro dizel öyle böyle geldi de Euro 5 yakıta ihtiyacımız olduğunu ne zaman anlayacağız acaba çok merak ediyorum.
Sizce bu sorularda bir bilmişlik mi var yoksa bilmediğimiz bir şeyi öğrenme çabasımı. Yaşınız 49 ama hala insanlara bir şey ispatlama çabasında gibi. Bu tavırınız yaşınıza ve bu ortama hiç yakışmıyor. [emoji38] [emoji38]Ben size şöyle bir örnek vermek isterim. Euro Diesel kaç yılında çıktı 2005 yanılmıyorsam onun öncesinde Opette Shellde BPde satılan kırsal motorinlerin bile motorlara zararı gözlemlenmiştir. Bu durumu bilen kişiler 2006 ya da 2006 öncesi araçları pek tercih etmezler çünkü motorun Euro dizele ihtiyacı olduğunu çok geç farkettik ülkece.Siz aracınızı kullanıyorsunuz zaman içerisinde satmaya karar verdiğinizde belki alacak kişinin başına yakıttan dolayı bir sorunda çıkabilir.Ucuz etin yahnisi tatsız olur, Shellin en az her ay testlerden geçtiğini biliyormusunuz ve halen bir eksik çıktığını biliyormusunuz ki bana göre en iyi yakıttır.