Konuyu daha önce dile getirmişsiniz ancak cevap veren olmamış sanırım, aracınıza taktırdığınız bujilerin marka ve model kodunu verebilirseniz bu ihtimali gözden çıkarmış oluruz.Ancak bana sorarsanız sorun yeni takılan Atiker regülatör ve yapılan ayarda.
Karbüratörlü araçlarda hava alımı fazla ancak gaz girişi az olduğu için regülatörü mümkün mertebe açmak zorunda kalıyorlar aksi takdirde tekleme ve çekiş sorunu baş gösteriyor.
Çözüm karbüratörün üzerindeki,hava filtre kazanının altında kalan regülatörden gelen LPG hortumunun bağlı olduğu LPG montajcılarının
dağıtıcı dediği (muhtemelen sizde de tek girişli) parçayı çift girişli dağıtıcı ile değiştirmek, regülatörden çıkışı T yaparak ve dağıtıcı içerisinde bulunan etrafı delikli plakanın delik sayısını ve delik genişliğini arttırmak böylece karbüratöre giren LPG'nin olabildiğince homojen dağılımını sağlamak, LPG regülatör vanasının kısılmasını ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz.
Tek girişli dağıtıcı;
Çift girişli dağıtıcı