Gönderen Konu: avensis (pdf kitapçık arayanlar)  (Okunma sayısı 2748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
avensis (pdf kitapçık arayanlar)
« : Şubat 27, 2013, 21:25:14 »
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.ve 2 gün önce 2006 1.6 comfort avensis aldım araç 76.000 kmde ilk sahibinden aldım aracı. araç çok temiz ama bide sizden yorum alayım istedim bu araçlar nasıldır? 1 günlük araştırma sonucunda pdf olarak avensis kullanım kılavuzunu buldum ama nasıl eklerim bilmiyorum yardımcı olursanız herkese paylaşmak istiyorum bulamayanlar için çok faydalı olacaktır.

Toyota Club Türkiye

avensis (pdf kitapçık arayanlar)
« : Şubat 27, 2013, 21:25:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 5 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: avensis (pdf kitapçık arayanlar)
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2013, 22:22:10 »
aracınız hayırlı olsun Erol bey.. araç km'sinden zaten temiz olduğunu belli ediyor.. ben hiç kullanmadım ama sağdan soldan okuduklarım kadarıyla 110 hp'lik motorun biraz fazla yaktığı ve alt devirlerde çekişin biraz düşük olduğu söyleniyor, yani kasayı tam taşıyamıyor deniyor.. ama konfor ve güvenlik bakımından şüpheniz olmasın.. güle güle binin..
2012 Auris 1.33 Comfort Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2013, 17:08:45 »
teşekkürler hasan bey...aslında bende aracı alamadan önce  teknik verisine baktığımda performans düşük olacak diye düşündüm  ama benim için çokta önemli olmadığı için avensis 1.6 tercih ettim.aracı aldım 100kmlik bir yol yaptım araç gerçekten teknik verisinden daha atik teknik veride 12sn diyor ama ben düz yolda daha erken bastığına eminim araç kesinlikle hantal değil tabii çok fazlada performans beklemekte olmaz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2013, 18:27:59 »
merhaba Erol bey hoş geldiniz. babamın da 2005 avensis 1.6 comfort aracı var. bir yıl düzenli kullandım. bizde almadan önce hantallık endişe duyduk ama alınca iyi olduğunu işimizi rahatça gördüğünü yaşadık. bu arada yeni direksiyon mil değişim kampanyası var ücretsiz. Toyotayı arayıp plkayı verin değiştiyse eski plakayı verin ve kampayaya dahil olup olmadığınızı öğrenin.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47559.msg679966#msg679966
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2013, 20:12:15 »
Aramıza hoş geldiniz.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2013, 22:33:57 »
Erol Bey hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Bende de 2004 1.6 Comfort var. Aldığımda benim aracım da 77 ooo deydi. Şu an 110 000 km ye yaklaştım. Şükür ki bakımları dışında bir masrafa sokmadı beni daha. Yanılmıyorsam PDF olarak forumda kullanım kılavuzu mevcut. Geçen gün indirmiştim. Tekrar hoş geldiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2013, 14:09:09 »
sağolun yusuf bey arayıp ögreneceğim....hoş bulduk kerem bey....sağolun osman bey bende hiç toyotadan şaşmadım bundan önce 96 gli vardı daha önce 1.3 xe vardı ve toyotanın sorunsuzluğunu bildiğim için hem konforlu hemde sorunsuz bir araba istediğim için ilk tercihim oldu..