0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi günler usturayla traş olmaktan zevk alan ya da usturayla traş olan var mı aranızda.ben 2 yıl önce merak edip denemiştim.freddynin kabusuna dönmüyorum merak etmeyin.sadece biraz dikkat edince temiz bir traş çıkıyor.o elektrikli makinalardan falan çok daha zevkli geliyor bana.bazı şeylerde olduğu gibi seviyorum bu konuda eski tarzı
bende elektrikli makina var uyduruk birşey değil ama cildim tahriş oluyor kullandığımda kızarıyor ve sabahları traş olmayı istemiyorum onunla.marka vermek gibi olmasın ama mach3 alıp da o kadar para verdikten sonra tam kullanamadan jiletlerinin körelmesi ve bunun neticesinde traştan acı çekmemden dolayı usturaya döndüm.100 tane kırık derby jilet 5 liraydı o mach 3ün yedek bıçağı 10 lira falan.birde sakala şekil verirken her ne kadar elektrikli makinanın başlıkları olsa da ustura kadar veremiyorsun dipnot:markalar fiyat karşılaştırılması amacıyla verilmiştir kötülemek ya da reklam amaçlı değil
Bende henüz okadar sakal yok
Sakallarım o kadar sert ki ustura hiç bir işe yaramıyor. 3 bıçaklı tıraş bıçağı ancak kesiyor beni
Hala o ustrayı denemek ve suratımda denetmek yemedi O yüzden arko cool (mentollü biraz bekleyince cilt uçuşa geçiyor tavsiye ederim ) köpük + turuncu BİC 3 knives technology memnunum gayet iyi ama 3-4 hafta favorileri kesmeyince bütün hepsi tıkanıyor daha görmedim tıkanmayan jilet
Hakkı abi benim kadar sert olamaz sakalın traştan 1 gün sonra macunlu kaportaya suratımla zımpara yaparım o derece Sabun yerine traş yağı kullanmanı tavsiye ederim farka inanamayacaksın.
Yerinde olsam asla jilet makina ustura hiç bir şey kullanmazdım zamanında heve esip kullandım şimdilerde kimsenin öpüşemiyorum Ufuk ve Hakkı reisten daha sert bir sakalım olduğunu düşünüyorum. Bence çok erken.
Abi cımbızla mı alayım Makineden nefret ediyorum sivilce yapıyor o yüzden 2-3 senedir BİC kullanıyorum memnunum ki zaten 1 haftadan önce tıraş olmam hala baby face'e sahibimde yavaştan kayboluyor o olay yapacak birşey yok artık
Sen olmuşsun artık bu saatten sonra bıraksanda hikaye Geçmiş olsun 22 yaşında delikler başlar.