Öncelikle merhabalar, arabanın daha 1 haftası çıkmamışken çok mantıksız bir kullanım hatasıyla park halinde çöp tenekesine çarptım aynaların altında kaldığından görüş açımda değildi, huy gereği çok da kafaya takan biri olduğumdan sizlerinde bir yorumunu alım dedim kasko bozulmasın diye hafif fırçala boyattık. Yorumlarınız için teşekkürler.
http://img255.imageshack.us/img255/3416/image2us.jpg
çok sert çarpmamıssınız Allahtan. babam sağolsun normal giderken çarpmış jantı dahi kesmiş çöp tenekesi
Geçmiş olsun allah daha büyük kaza vermesin size de , insanın genede içi gidiyor çok çok yavaş çıkıyordum gerçekten, demir çöp tenekesi üstünde sigara felan söndürülen türden belediyenin koyduklarındandı.
Bende birkeresinde alışveriş merkezinin beton direk tabanına çarpıp aracımın taponunu ezip eğmiştim. Hemen kameralardan görüntüleri isteyip polise rapor tutturup alış veriş merkezinden hasarımın karşılanmasını istemiştim. Tampon değişti ve alışveriş merkezi ödemesini yaptı.
Bu tip hasarlar insanın canını sıkıyor. Basitce önüne geçilebilinecekken...
Cenk bey sizce can sıkacak türden ve değişim yapmayı gerektirecek türden mi bendeki hasar durumu, zira çok fazla canımı sıkıyor bu durum.
nazar boncuğu olsun madem yeni almışsınız. bizde hasar büyüktü biraz işin içinde jant da olunca kasko karşıladı
Bence okadar abartılacak bir durum değil gibi duruyor. Yani olurda hasar ileride daha büyük bir hasar olursa yine fotosunu çekip ( bir kaç karede olayın sebebini ve sonucunu anlatan) dosyalarsanız ve sonra değişikliğe giderseniz daha ekonomik olur diye düşünüyorum, bu benim düşüncem kesinlike doğru demiyorum.
Ama fotolar çok önemli hem sigorta için hemde daha sonra satış yapmak istediğinizde. Depolama alanı olrakda her an ulaşabileceğiniz en az iki mail server seçin kesinlikle cd ve ya usb depolama aygıtlarını ben kullanmıyorum.
sağolun fatih bey, sakınılan göze çöp batar durumu oldu biraz ve park sensörünün gerekliliğini anlamış oldum.
kaskoyu bozmadan devam edelim bakalım bizde tekrar sizede geçmiş olsun.
Anladım ilginiz için teşekkürler cenk bey.
sağolun fatih bey, sakınılan göze çöp batar durumu oldu biraz ve park sensörünün gerekliliğini anlamış oldum.
kaskoyu bozmadan devam edelim bakalım bizde tekrar sizede geçmiş olsun.
ne demek siz sağolun. bunun için kaskoyu deldirmeyin bencede. keyifli sürüşler
Çok kafanıza takmayın bence. Ciddi bir hasarınız yok görüldüğü kadarıyla. İnsan daha büyüklerini yaşayınca sizin şuan yaşadağınız kaza gözüne bile gelmiyor.Daha pozitif bakmak gerekirse bu küçük olay daha temkinli olmanızı sağlayacaktır. Bende böyle olur her zaman. Bence rahat olun.
Öncelikle geçmiş olsun pasta cila ile izler alınır boyası atan yeri sertleştirici katılmış rötuş boyası yapılır 1-2 beklenir 300 mikron sulu zımpara ile bol su ve hafif sabun eşliginde eşitlenir üztüne pasta cila uygulanır .Tertemiz kullanırsınız gözünüzede takılmaz sadece yıkama yaptırıken oraya yakın mesafeden basınçlı su tutturmayın yeter
Osman bey, Yücel bey teşekkürler ilginiz için tekrardan.
timur bey kasko poliçenizde küçük hasar klozu varsa autokinge gidip o bölgeye baktırın...eğer autoking yetkilisi küçük hasar kapsımına girdiğini düşünürse kaskonuz boulmadan onarımını yaptırabilirsiniz. ben de geçenlerde aracı park ederken sağımdaki araca çok yanaşmışım sağ arka kapıda can sıkan bir hasar oluştu autokinge gittim küçük hasar kapsamı dışında daha büyük bir hasar olduğu için yapmadılar...müsait bir zamanda yetkili servise götüreğim...
Geçmiş olsun nazarlık kalsın ama çok gözüme batıyor derseniz kaskonuzun mini onarımından yaptırabilirsiniz. Ayrıca park sensörüde taktırmakta fayda var hatta imkan varsa geri görüş kamerasına kadar gider bu

dikkat edin insan kolay alışıyor kolaya
bu hasar boyatılmaz b,ile.Tampon sonucta sürtme vurma olacaktır.siz kırmızı gözüken yerleri pasta ile çıkartın.diğer yerede rötuş yaptırın.Ha yok olmaz diyorsanızda cebınızden 100-150 tl arası bir para çıkar.o kısıma lokal boya yaparlar.
Kasko poliçenizin bitmesine yakın mini onarım ile yaptırabilirsiniz.Zaten ufacık yer parayla boyatmaya değmez bile
Yorumlarınız ve önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.