0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2007 Yaris'ime yan marşpiyel yaptırmayı düşünüyorum . Serviste yaptırma imkanı var mıdır , maliyeti ne kadar olur? Tavsiyeleriniz benim için önemli. Saygılar.
Yetkili servislerden temin edebilirsiniz, parça numaraları;00452B5290SG Sağ Marşbiyel Kaplaması 127,24TL00452B5290SL Sol Marşbiyel Kaplaması 127,24TLBu fiyatların üzerine boya ve montaj maliyeti eklenecektir o da yetkili serviste yaklaşık 300TL tutar, toplam 550TL civarı halledebilirsiniz.Aynı kiti poliset'den de temin edebilirsiniz (fiyatını bilmiyorum) ToyotaSA'da zamanın da poliset'e ürettirmişti, aşağıdaki konudan takılı bir aracın fotoğraflarını görebilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=19383.0
sahibindende bir ilan vardı mavi renk araçtan sökülme fiyat makuldü hala duruyor olabilir
Fiberglas'tan yapılır ama çok sağlıklı yapılmıyor açıkçası ucuz etin yahnisine dönüyor, ilk sürtmede bisküvi gibi kırılıyor, garantili yapan varsa ki kimse fiberglasa garanti vermez yaptırabilirsin tabi.
evet bende tekrar baktım ilan kalkmış ankarada olsanız fifty tuning var istediiiniz modeli garantili yaparlar
sahibinden de sayfaları vardı ama genelde araca özel yapıyorlar modelleri gösterip istediğinizi aracınıza uyarlıyorlar
Anladim , peki internetten satış imkani var mi ve fiyat hakkinda bir bilginiz var mi? Teşekkürler.
Teşekkürler Ali Bey
fiyatları uçuk değil işçilikleride güzel ustaları 25 yıldır bu işi yapıyor ben spoiler yaptırdım boyasız 80 tl istediğim modelide arabama uyarladılar
Marşpiyelden önce düşündüğüm başka projeler var ama almadan önce aklımda olcak tabii ki bu seçenek
yardımcı olabilceğim bir şeyler olursa her zaman