0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir ara bir video izlemiştim devire göre rengi değişen gösterge ekranı vardı o da lexusa aitti heralde
bunu yapanda bizim toyotaları yapan da aynı mühendizz ne kadar ekmek o kadar köfte misali
Adam bilmiyorki bizler toyotalarımızı Lexus fiyatına satın alan enayileriz.
adam ne yapsın , kazığı atan kendi devletimiz, araç fiyatından çok vergi bindiriyoroy satın almak için lazım ya
Lexusun Türkiye ye gelmesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ? soru sacma gelebilir geleceğini hic sanmıyorum ancak gelmesini çok isterdim soldan IS-F sizi solladigini düşünsenize ne gaza gelirdik amma
İlk defa Kia Ceed en üst donanımda gördüm ve ülkemizde satılmakta.
Ne gördüğünüzü anlayamadım Tekin bey ?
Gösterge paneli LCD ekran ve görüntü değiştirme seçenekleri, konu bu değilmiydi?
Konu icin haklisiniz ancak kia ceed yazdiginiz için benim aklımın ucundan bile geçmedi ceed de olacagi
Başka bir konuda onun için Hyundai İ30, İ40 ve Kia Ceed hemen şuradalar diye uyarı vermiştim. Toyotanın kendine çok dikkat etmesi gerekiyor, gelecek.. hızlı gelecek değil, geliyor.
Katılıyorum hyundai ve kia gerçekden büyük ivme kazandılar aslinda kia nın ivmesi hyundai nin kia yı satin almasindan sonra gerceklesti ve peter die hatırlıyorum tasarımcının ismini audiden transfer edilmişti hatta. Yanlışım varsa düzeltiniz.