0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamün aleyküm arkadaşlar.1,3 xe aracım vargeçende aracın altına bakarken krank keçesinden yağ kaçırdığının farkına vardım. keçe birşey değil fakat işçiliği külfiyetli. kalkışta da ufak tefek titreme olmaya başladı.hazır şanzımanı sökmüşken birkaç bakım yapmayı düşünüyorum ve birkaç yardım istiyorum sizden.1) baskı balata ufak tefek kaçırmalar yapmaya başladı, önereceğiniz marka nedir ?2) şanzıman yağını da değiştirmek istiyorum ve sizce hangi marka hangi model uygundur?3) 1,5 yıldır bujiler değişmedi ve onları da değiştireceğim, hangı marka buji önerirsiniz?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Toyota buji olarak denso ve ngk kullanır
önceki mesajlarımda belirttiğim gibi krank keçesinde yağ sızdırma problemim vardı. 10 TL ye keçe aldım. 30 TL işçilik (gerçekten ucuz) ödeyerek taktırdım. şu anda yağ damlatmıyor gel gelelim araçta bir ses oluştu. motoru ilk çalıştırdığımda daha yoğun olmak kaydıyla krank keçesinin takıldığı yerden bir ses geliyor. ustaya sorduğumda keçe yeni olduğu için ses yapıyor. zararsız, zamanla alışır, ses kaybolur dedi. ama ses neredeyse motor sesini bastıracak düzeyde oluyor ilk çalıştırdığımda. bir süre gittikten sonra azalıyor ama yine de sürüş sırasında rahatsız edecek boyutta. bu durumda ne yapmalıyım? ses zamanla kesilir mi? yeni bir operasyon mu yapmak lazım. cevaplarınızı bekliyorum.
Sorunlarınıza bakılırsa sizin asıl sorununuz maalesef doğru ustaya gitmemek olmuş,Krank keçesi değişimi her ne kadar basit gibi görünse de değişimi sırasında triger kayışı dahil bir çok kompartımanın söküşmesi nedeniyle itina isteyen bir iştir, bahsettiğiniz ses için üzülerek söylüyorum ama ustanız sizi başından savmış, krank keçesinin zamanla alışır düzelir diye bir durumu olamaz.Bu işlem yapılırken sökülen parçaların fazlalığı nedeniyle bahsettiğiniz sesin ihitmalleri yüksek, krank muhafaza kapaklarının doğru ve tam takılmamış olması olabilir, tirger sökülüp yeniden takılırken sente ayarı bozulmuş ve ayarlanmadan geriye takılmış olabilir vs. gibi bir çok ihtimal var.Saygılar.
1,3 xe aracım var1) baskı balata ufak tefek kaçırmalar yapmaya başladı, önereceğiniz marka nedir ?2) şanzıman yağını da değiştirmek istiyorum ve sizce hangi marka hangi model uygundur?3) 1,5 yıldır bujiler değişmedi ve onları da değiştireceğim, hangı marka buji önerirsiniz?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
aısın kt-37 a = 190 tldenso buji = 25 tl
SANKO sanayi sitesinde arıcıoğlu otomotiv.
Allah nazardan saklasın benim usta işinin ehli.15 yıllık serviste rektifiye deneyimi var. krank keçesi, debriyaj seti, şamzıman yağı değişimi, buji seti değişimi için benden 150tl işçilik ücreti talep etti. diğer ustalara nazaran makul bir fiyat diye düşünüyorum. en azından içim rahat: ustalığına güveniyorum. aramızdaki samimiyetten ötürü de 150tl'lik fiyatın içinde pazarlık payı bıraktığı ise kaçınılmaz
merhaba ufuk bey baskı balata setinde bilya çıkıyormu normalde bizim burdaki fiyatlarla sizin ora baya farklı ben benimkine valeo set taktırdım 190 tl +debriyaj bilya 30 tl +keçe 10 tl+ prizdirek bilya 55 tl +150 işçilik demişti şanzımanı komple dağıtınca 200 tlye razı ettik toplamda 485 tl kasım ayında sivas'ta yaptırdım biraz pahalımı oldu desem!
14 TL fark için yan sanayi prizdirek bilyası kullanan ustaya hayret ediyorum.
Valeo için pahalı fiyatlar anlaşılan ustanız parçadan bindirip, işçilikten indirdiğini göstermek istemiş, benim bildiğim sizin aracınıza uygun tüm yan sanayi debriyaj setlerinde bilya çıkıyor zaten (AISIN, DAIKIN, VALEO, LUK vs.).Valeo debriyaj setini biz satmıyoruz ve önermiyoruz ancak buradaki parekende fiyatı (Baskı+Balata+Bilya) 160TL civarlarında, keçenin orjinali 17TL (yan sanayi Japon NOK markası 8TL), prizdirek bilyasının orjinali 26TL (yan sanayi japon NSK yada Koyo 12TL), bu hesaba göre işçilik yetkili servis işçilik ücretine denk gelmiş.Geçmiş olsun. teşekkür ederim iş arkadaşımın vasıtasıyla gittim güya tanış oldu prizdirek bilya ve keçeyi başka yerden aldık neyse sağlık bakanlığı olsun