Gönderen Konu: Kaput ve Motor Arkası Ses İzalatörleri ?  (Okunma sayısı 2111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Kaput ve Motor Arkası Ses İzalatörleri ?
« : Şubat 25, 2013, 19:05:47 »
Merhaba arkadaşlar

2005 sol hb aracımın motor arkası izolatörü resmen follum foş olmuş dağılmış durum da araç 125 binde olmasına rağmen bu neden dağılır anlamadım .Kaput altı izolatör dağılmamış ama oda sanki hafiften kendini salmış kardeşimde aynı aracın 2006 tısı var oda 8 binde her şeyiyle aynı araç ama ondan en ufak deforme yok. Sizin araçlarınızda durum nedir bunun sebebi ne olabilir. Ben den önceki sahibi  km kadar uzun yolda kullanmış aracı acaba diyorum ondan kaynaklı olabilir mi ? İnternette baktım yenisini alıyım taktırayım diye bulmadım ne diye arayacağımı da bilemedim zaten.

Düzenleme: Başlık(kapu-kaput)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

Kaput ve Motor Arkası Ses İzalatörleri ?
« : Şubat 25, 2013, 19:05:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Ynt: Kapu ve Motor Arkası Ses İzalatörleri ?
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2013, 19:08:45 »
Bu yalıtım malzemeleri çokça yıkanırsa bu hale gelmekteler, motor yıkanırken ıslatılmamaları gerekiyor ve temizliklerinin tazikli hava ile yapılmaları daha doğru olmaktadır.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2013, 19:45:53 »
Açıkçası aracın motoru hayli temiz benim aklıma gelen satın aldığım kişi aracı temiz göstermek adına basınçlı su ile buraları yıkattı aynı zamanda da parçaladı .Peki bunları nerden temin edip değiştirebilirim .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2013, 20:03:21 »
Açıkçası aracın motoru hayli temiz benim aklıma gelen satın aldığım kişi aracı temiz göstermek adına basınçlı su ile buraları yıkattı aynı zamanda da parçaladı .Peki bunları nerden temin edip değiştirebilirim .
Daha önceki konularda servislerin hayli yüksek değerler istediklerini duymuştum.Servisleri telefonla arayıp sorun bir bakalım ne fiyat verecekler.Olmadı çıkmacılara bakacaksınız sonuçta hasarlı araçlarda bozulabilecek bir şey değil.Ankara ostimde örneğin 15 dk sürmez bulursunuz tabi fiyat olarak pazarlık sizin yeteneğinize kalmış bir durum.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
Ynt: Kaput ve Motor Arkası Ses İzalatörleri ?
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2013, 14:32:49 »
Bakalım artık havalar ısınınca durum degerlendirmesi yapacaz artık birde sökmesi takması sıkıntı geçen gün dikkatlice baktım abs sistmi botuları felan üzerinden geçiyor sıkıntılı anlayacagınız nasıl sökülür degşir birşey diyemem onada artıkın