0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Turkcell kendi kafasına göre, hiçbir şeçme veya tarife değiştirme şansı vermeksizin hattıma önümüzdeki ay için 4 GB interneti 39TL'den cihaz kampanyam biter bitmez fatura etmiştir (kampanyanın bittiği ile yeni paketin fatura edildiği kısa mesaj arasında 2 dakika süre var!). Böylece aynı ayda hem geçmiş ayın internetini ödüyorum, hem gelecek ay tamamını kullanmayacağım internet paketini ödüyorum!
ben de büyük ihtimalle Vodafone 500'lük tarifeye geçeceğim, toplam 35TL ediyor 500MB internet ile birlikte. 4 GB askerdeyken çok işime yaradı ama artık kullanmıyorum.
BTK'ya şikayet yazdım, ama hat sahibi ben olmadığım için "cevap yazamayız" diye cevap yazdılar Hat annemin üstüne çünkü 1997'den beri bizde.edit: üşenmedim, onun TCKN'su ile bir şikayet daha yazdım...
aynısını banada yaptılar paket dolunca direk bir üst pakete geçiyor... baştan paketiniz dolmuştur diye mesaj geliyor 2 dakika sonra yeni paketi alıyor... daha önceden uyarması lazım aslında paketiniz bitmek üzere diye ...
kontörlü hat iyidir, iyi...
he ordan vergi ötv kdv hiçbirşey almıyorlar babalarının hayrına yapıyorlar..Bunların hepsi aynı .................... ............. ..Keza 99 dan beri bunlar düdüklemeye devam ediyorlar..Ben turkcelli daha insaflı acıtmadan geçiriyor gibi görüyordum ama durum öle değilmiş.Avea bana göre piyasadaki en çirkef 2, operatör.1.sırayı vodafone alıyor bende..Güye benımde kamu hattı 657 dk bedavam 45 gelmesi gerekirken ne interneti ne gprs ne wapı 3 g desen nedir bilmem.Telefon desen tuşları zor basıyor ama faturam 60 tl ye yakın geliyor.Bir gün aradıklarında dedim.Vallahi helal olsun kanunı olarak millete iyi geçiriyorsunuz.Vesika sahibi yaptınız insanları dedim..Avea veya bankalardan kredi kartı verelim dedikleri zaman direkt ........ ........ anlamazlarsa biraz daha sertleşiyorum.ozaman utanıp kapatıyor m.temsilcisi
Avea önödemeli taraftar hatta geçersende 1gb internet 500 dk heryöne, 1000 sms heryöne be 2000dk taraftar hatları arası 19tl lik tarife var ben 18 aydır kullanıyorum tertemiz tarife