Gönderen Konu: Vatandaş Nasıl Sağılır? (Uyarı! Turkcell Fatura Çıktısı İçerir)  (Okunma sayısı 3259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ocak Faturası:

Şubat Faturası:

Kullanımda hiçbir fark yoktur.

Turkcell kendi kafasına göre, hiçbir şeçme veya tarife değiştirme şansı vermeksizin hattıma önümüzdeki ay için 4 GB interneti 39TL'den cihaz kampanyam biter bitmez fatura etmiştir (kampanyanın bittiği ile yeni paketin fatura edildiği kısa mesaj arasında 2 dakika süre var!). Böylece aynı ayda hem geçmiş ayın internetini ödüyorum, hem gelecek ay tamamını kullanmayacağım internet paketini ödüyorum!
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi

Turkcell kendi kafasına göre, hiçbir şeçme veya tarife değiştirme şansı vermeksizin hattıma önümüzdeki ay için 4 GB interneti 39TL'den cihaz kampanyam biter bitmez fatura etmiştir (kampanyanın bittiği ile yeni paketin fatura edildiği kısa mesaj arasında 2 dakika süre var!). Böylece aynı ayda hem geçmiş ayın internetini ödüyorum, hem gelecek ay tamamını kullanmayacağım internet paketini ödüyorum!
Ben bu dediğiniz durumu 5 sene önce farkettiğim için vodafone kullanıyorum. 1000 dk her yöne + 5000 sms her yöne 35 lira internet istersem onunla beraber 65 lira oluyordu yanılmıyorsam.

Edit: 4 gb internet her tarife için 39 liraymış. Yani 35+39=74 lira oluyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
ben de büyük ihtimalle Vodafone 500'lük tarifeye geçeceğim, toplam 35TL ediyor 500MB internet ile birlikte. 4 GB askerdeyken çok işime yaradı ama artık kullanmıyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
ben de büyük ihtimalle Vodafone 500'lük tarifeye geçeceğim, toplam 35TL ediyor 500MB internet ile birlikte. 4 GB askerdeyken çok işime yaradı ama artık kullanmıyorum.
Evet bende onu kullanıyorum tek fark +5 lira daha verip dakikamı 1000 dakika yaptım 40 lira ödüyorum.Asgari ücretin 1/7 sinin üzerindeki bir tutarı sadece bir cep faturasına verecek kadar zengin değiliz olmamalıyız bence.Bu savurganlıktan başka bir şey değil bana göre ( tabi gerçekten ihtiyaç olur kullanılır o başka)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
bim cell i deneyin
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Alper BTKnin sitesine şikayet yaz, kanunsuz tahsilat de
Ayrica sitede bu tarife ücretleri ile ilgili kararlarda olmasi lazim.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
BTK'ya şikayet yazdım, ama hat sahibi ben olmadığım için "cevap yazamayız" diye cevap yazdılar :)

Hat annemin üstüne çünkü 1997'den beri bizde.

edit: üşenmedim, onun TCKN'su ile bir şikayet daha yazdım...
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
BTK'ya şikayet yazdım, ama hat sahibi ben olmadığım için "cevap yazamayız" diye cevap yazdılar :)

Hat annemin üstüne çünkü 1997'den beri bizde.

edit: üşenmedim, onun TCKN'su ile bir şikayet daha yazdım...
Abi şikayetini haklı bulsalarda politikaları bir sonraki faturanızdan düşelim demek oluyor tabi bir sonraki ay yine fatura destekli geldiği için yine paçayı doğrultuyorlar.Yani sürekli bir kandırmaca var onlarda.En güzeli sen vodafone düşün yazık günah o paralara.Aradaki parayı bir fakir fukaraya veririm her ay yinede kendimi aptal yerine koydurmam.Neymiş kaliteymiş olmaz olsun öyle kalite.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
aynısını banada yaptılar paket dolunca direk bir üst pakete geçiyor... baştan paketiniz dolmuştur diye mesaj geliyor 2 dakika sonra yeni paketi alıyor... daha önceden uyarması lazım aslında paketiniz bitmek üzere diye ...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
aynısını banada yaptılar paket dolunca direk bir üst pakete geçiyor... baştan paketiniz dolmuştur diye mesaj geliyor 2 dakika sonra yeni paketi alıyor... daha önceden uyarması lazım aslında paketiniz bitmek üzere diye ...
Son 24 veya 48 saatlik kullanımlarınız dahil olmayabilir diye bir kavram çıkardılar o yüzden zaten.Akıllarınca oradan kurtarıyorlar durumu.Hatta bazı tarifelerde anlık takip garantisi falan var özellik olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Turkcell dir ne yapsa yeridir diyorum..Çok şükür kurtulalı 1 yıl oldu..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Çok şükür demeniz lazım. Turkcell bireysel hatlarımı (eşimin ve benim)kurumsala çevirdiğimde , 4ay boyunca ,otomatik ödemede olan hatlarımdan 1200 tl tahsil etti. Hem bireysel hemde kurumsal paralarını aynı faturadan tahsil etmişler. Üstüne üstlük hem bireysele hemde kurumsala internet tanımlanmış. O kadar sorun çıkardılar ki para iadesi beklerken hatları kapattığımdan ötürü para iadesi yapamayacaklarını söylediler.  Halbuki para iadesi kredi kartıma yapılması gerekiyordu.  Sonunda başımın sadakası olsun dedim ve para Turkcell in yanında kar kaldı. Vodafone a geçtim mutluyum.  Her ay bana 3 tl fazla yolluyorlar ama buna da şükür diyorum :)
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
kontörlü hat iyidir, iyi...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
kontörlü hat iyidir, iyi...
he ordan vergi ötv kdv hiçbirşey almıyorlar babalarının hayrına yapıyorlar..
Bunların hepsi aynı .................... ............. ..Keza 99 dan beri bunlar düdüklemeye devam ediyorlar..
Ben turkcelli daha insaflı acıtmadan geçiriyor gibi görüyordum ama durum öle değilmiş.
Avea bana göre piyasadaki en çirkef 2, operatör.1.sırayı vodafone  alıyor bende..
Güye benımde kamu hattı 657  dk bedavam 45 gelmesi gerekirken ne interneti ne gprs ne wapı
3 g desen nedir bilmem.Telefon desen tuşları zor basıyor ama faturam 60 tl ye yakın geliyor.
Bir gün aradıklarında dedim.Vallahi helal olsun kanunı olarak millete iyi geçiriyorsunuz.Vesika sahibi yaptınız insanları dedim..
Avea veya bankalardan kredi kartı verelim dedikleri zaman  direkt   ........ ........  anlamazlarsa biraz daha sertleşiyorum.ozaman utanıp kapatıyor m.temsilcisi
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
he ordan vergi ötv kdv hiçbirşey almıyorlar babalarının hayrına yapıyorlar..
Bunların hepsi aynı .................... ............. ..Keza 99 dan beri bunlar düdüklemeye devam ediyorlar..
Ben turkcelli daha insaflı acıtmadan geçiriyor gibi görüyordum ama durum öle değilmiş.
Avea bana göre piyasadaki en çirkef 2, operatör.1.sırayı vodafone  alıyor bende..
Güye benımde kamu hattı 657  dk bedavam 45 gelmesi gerekirken ne interneti ne gprs ne wapı
3 g desen nedir bilmem.Telefon desen tuşları zor basıyor ama faturam 60 tl ye yakın geliyor.
Bir gün aradıklarında dedim.Vallahi helal olsun kanunı olarak millete iyi geçiriyorsunuz.Vesika sahibi yaptınız insanları dedim..
Avea veya bankalardan kredi kartı verelim dedikleri zaman  direkt   ........ ........  anlamazlarsa biraz daha sertleşiyorum.ozaman utanıp kapatıyor m.temsilcisi

Tuncay abi tamam dediğin doğru, kontörlüde de bir yığın vergi vs vs var ama, en azından ön ödemeli olduğu için, adamlar kafasına göre birşeyleri bahane edip faturalandıramıyorlar...
o bakımdan ben hala kontörlü hattın daha avantajlı olduğuna inanırım, haa her türlü inanılmaz karlar var ortada,resmen sömürüyor adamlar, bir sms'in maliyeti ne olabilir ki adamlar 41 kuruş fiyat biçiyorlar, orası apayrı bir konu...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Turkcell le bende benzer sorunları yaşadım. Vodafone na geçtim rahatladım. En azından ne diyorlarsa o. Şimdi Bimcell kullanıyorum daha ucuz olduğu için. 250 dakika 500 MB 5000 SMS 19 lira. Ya da sadece 250 dakika 10 lira. Şu anda En ekonomik olanı Bimcell bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Avea önödemeli taraftar hatta geçersende 1gb internet 500 dk heryöne, 1000 sms heryöne be 2000dk taraftar hatları arası 19tl lik tarife var ben 18 aydır kullanıyorum tertemiz tarife ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
Avea önödemeli taraftar hatta geçersende 1gb internet 500 dk heryöne, 1000 sms heryöne be 2000dk taraftar hatları arası 19tl lik tarife var ben 18 aydır kullanıyorum tertemiz tarife ::)
Smsi 5000 falan olsaymış güzel tarifeymiş  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
avea fiyat olarak en uygunu ama biizm burda randımanlı çekmiyor..odanın birinde ful çekse diğerinde tek diş çekiyor...çekim gücünü artırsalar avedan başka alınmaz aslında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
500dk konusma, 2000 sms, sinirsiz internet 30 tl avea.
Btk işe yariyor ben ttnetide şikayet ettim güzelce ödediler.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!