0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son kat koruma
açıkcası direk pastada atmak istemiyorum sonuçta boyayı inceltiyor ve düzgün atamazsam eğer daha kötü sonuçlar elde edebilirim acaba kaliteli normal bir pasta cila atsam daha mı iyi olur
cila, pasta ve kil, hepsi farklı şeyler.Ne istediğinizi öğrenebilir miyim?Parlasın mı istiyorsunuz? Yoksa koruma mı istiyorsunuz?
arabam 2007 model hiç pasta cila yememiş sadece benim attığım normal pasta cila harici. Kılcal çiziklerde var ve bunların gitmesi ve parlaması uzun süre o şekilde kalmasını istiyorum benim attığım cila ile sadece 2 3 yıkama idare ediyor sonuçta
sanırım en güzeli öyle zaten bugun bir fiyat aldım sonaxtan yazmayı unuttum detaylı iç temizlik ve komple pasta cila 250 tl.fiyatın uygun olması sadece bayinin benim eski müdürüm olması:)))
Öncelikle kil uygulaması yapılır. Boya pasta işlemine hazır hale getirilir.Sonra meg 205 uygulanır ağır çizkler varsa 105 uygundur.Astara inmişse 2000-3000 grit zımpara rötuş boya sonra 105 yapılır.Sonra üzerine wax atılarak boya korumaya alınır. uzun oldu sanki
gerçekten asta cila işleri biraz prosefyonel iş bende en iyisi güzel bir pasta cila işini dediğim gibi sonax ta yaptırayim sonra 4 5 ayda bir kendim atarım normal parsta cila işini.Sonax a 2 sy sonra falan götüreceğim arabayı müdürüm öyle dedi kış iyicene geçsin öyle gel dedi bekliyorum bakalım