0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi günler 2004 corolla da şöyle bir sorun yaşıyorum çözümünü bilen böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum.kontak anahtarı üzerindeki unlock tuşu ile kapıları açamıyorum- lock tuşu ile kapatamıyorum.kumandanın pilini çıkartıp geri taktığımda aracın kapısı açılıyor anahtar üzerindeki kırmızı ışık birkaç kez yanıp sönüyor fakat kapıları açıp kapamıyor düğmelere bastığımda anahtar üzerindeki kırmızı led lamba yanmıyor (kontak anahtarı motoru çalıştırıyor) ilginize teşekkür ederim
yeni pil taktım aynı şeyleri yaptı düğmelere basıyorum kırmızı led ışık hiç yanmıyor sadece pili ilk taktığımda yanıp sönüyor kumanda çalışmıyor
Yeni pili elinizle tutmuyorsunuzdur umarım.Yalıtkan cımbız ile takmanız gerekiyor aksi taktirde hemen boşalabiliyor.
yalıtkan cımbız nasıl oluyor ya la..Benim eller bayagı yalıtkan desene.Ben pilleri takarken hep elle temas ettim
arkadaşar benımde anahtarla ilgili bır sıkıntım var yardımcı olursanız sevınırım . 2003 model toyota corolla arcımı iki uzaktan kumandasının acma kapama dugmalerını çocuklar çıkarmış dış kapında herhangı bır sorun yok uzerıne takılı şekilide turursa kumanda çalışıyor bu problemı nasıl hallederım illa yenı anahtar mı almak gerekıyor yoksa iç kısmında bulunan sistem degışerek problem cozulebılır mı yardımlarınızı beklıyorumm