0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapı marketten 1 cm'lik akustik süngeri alıp kapı içine yerleştirdim birde bagaja yalıtım yaptım çok bariz değil ama faydası olmuştur muhakkak
aracı sıfır mı aldınız ? sanırım 2. el ve o kapı içindeki naylon kesinlikle orjinal değil va daha önceden açılmış sökülmüş orjinal naylon.ayrıca yaptığınız uygulamada sesi çok fazla bertafar edemezsiniz, ziftli plakalar var bitüself gibi bunlardan alıp hep yaptığınız yere hemde asıl iç tarafa koruma barının arkasına yaparsanız %40 %50 bir yalıtım sağlanır
araç 2. el aldım, yalnız naylonlar bana orjinal gibi geldi. Arkadaşımın aynı model aynı araçtan var onun kapı içindeki naylonları farklı.
Merhaba,Kullandığınız maddenin alev almayacağının ya da yanmazlığının bir belgesi var mı ? Yani elektrik sisteminin yanına döşediğiniz için içtenlikle soruyorum. Kısacası bu iş için yapılmış bir madde mi ?Saygılarla,
İçtenliğinize çok teşekkür ederim, maddenin yanmama gibi bir özelliği yok, aksine derhal tutuşabilir bir tipi var, ancak orjinal halinde, benim kapladığım malzemenin olduğu yere kapının plastik kısmının içinde bulunan süngerler denk geliyor, bu sebeple kapı içinde yanma konusunda sıkıntı yok