0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belli oluyor abi
Tamam işte, bende onu diyorum zira daha dibi yok bu işin )))) Yapılacak tüm hataları yaptım zaten, korkacak bir şey yok yani
tunç bey medeni durumunuzu bilmiyorum ama sanıyorum artık pilava kaşığı saplamanın zamanı gelmiş:))) gerçekten güzel bir paylaşım emeğinize sağlık:)
şöyle 11 sene öncesinden bu zaman kadar düşündümde benim böyle sorunlarım olmadı diyen yalan söyler harika bir yazıydı tebrik ederim o kitabı okumam lazım
yukarıda da dediğim gibi , farklı pencerelerden bakıyoruz olaylara , Birbirimizin dilini öğrenmek zorundayız. son zamanlarda okudugum güzel kitaplardan biriydi. duygu için kitabın siparişini verdik, dun aramışlar D&R'a gelmiş. gelin alın diyorlar. ücreti 10 TL.Seydi abi nasipse 29.07.13 de dünya evine giriyorum. sizleride bekliyorum tabiki.Ahmet abi ictenlikle söyleyebilirim ki henüz 3 yıllık nişanlılığım sürecinde böyle durumlar yaşamadık Duygu ile . ikimizde açık sözlüyüzdür, nazla niyazla ugraştıgımı hatırlamıyorum.
abi bildiğin bütün hatalrı yaptığın halde hala yenge senin yanında ise boşver bükçe falan uğraşma yenge seni öyle kabullenmiş sevmiş demek ki
HAHAHAH Bunlar iyi günlerin kardeşim ))))))))))))))) Ama değer; zira biz erkekler biraz mazoşistiz zaten .Bırakın bükçeyi filan, ilişkide saygı bittiği anda her şey biter.Ama sevgide onun bedeninde erimektir.Bir olmaktır.Güzellik düşünürseniz güzellik yaşarsınız....
Güzellik düşünürseniz güzellik yaşarsınız....
Bükçe de ne yapmamak ve ne söylememek konusunda ihtisasım var )))))))))
Evet adaş, eşim mertçeyi güzel öğrendi ))
İşin ilginç tarafı, kitabı yazan bir bayan ancak baba ve oğul'un ağzından konuşması ilginç olmuş. Kitaba hafta sonu biraz göz attım, %85 'i bana hiç uymuyor açıkçası, anlatım da basit geldi ama %5'i çok etkili sözlerde oluşuyor bence. Fırsat bulunca aklımda kalanları aktarırım. Nasıl bir şeydir ki, mutlu, iyi, güzel ve ışığı verme potansiyeli olabilirken, kötü, çirkin ve karanlık da ortaya çıkarabiliyor.
o kadar kurcalama abi