Gönderen Konu: 2006 e12 sol sedan otomatik alıyorum  (Okunma sayısı 1007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
2006 e12 sol sedan otomatik alıyorum
« : Şubat 20, 2013, 01:41:51 »
 3 yıldır sorunsuz bindiğim 2000 model 16 vvt i terra mı sattım.Aklımda hep verso vardı ama içişleri bakanı illede otomatik olsun deyince 2005-2007 sol otomatik

sedan almaya karar verdim.Aslında aracımı buldum gibi ama yine de sizlerin fikirlerini de almak istedim.araç orjinal 72000km de 1 yıl önce brc takılmış.

Daha önce kullanmış ve de kullanmakta olan siz değerli tct forum üyelerinin görüş ve önerilerini bekliyorum.[/size][/size]
2006 corolla sol A/T LPG

Toyota Club Türkiye

2006 e12 sol sedan otomatik alıyorum
« : Şubat 20, 2013, 01:41:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 e12 sol sedan otomatik alıyorum
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2013, 11:54:07 »
Otomatik tam otomatikse tercih edin ama gene de ikinci el bir otomatik araç alırken iyi bir ustaya gösterin bahsi geçen kasaların otomatikleri hayli iyi ve sorunsuz diye biliyorum bende manuel olanı var ben memnunum araçtan LPG var ise buda gayet iyi bir durum ama almadan önce mutlaka km bilgisine net ulaşın servis kaydı muayene kaydı gibi bilgilere net ulaşın derim fiyat aralığı ortalaması 26 -30 civarında gidip geliyor
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2013, 17:14:59 »
Otomatik tam otomatikse tercih edin ama gene de ikinci el bir otomatik araç alırken iyi bir ustaya gösterin bahsi geçen kasaların otomatikleri hayli iyi ve sorunsuz diye biliyorum bende manuel olanı var ben memnunum araçtan LPG var ise buda gayet iyi bir durum ama almadan önce mutlaka km bilgisine net ulaşın servis kaydı muayene kaydı gibi bilgilere net ulaşın derim fiyat aralığı ortalaması 26 -30 civarında gidip geliyor
Teşekkür ederim.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2013, 17:27:18 »
lpg nin nerde takıldığını öğrenin araştırın derdim ama brc takılmış heralde iyi bi yerde takılmıştır :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..