0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CLA gayet ilginç bir araç Başkanım ya bir bakıyorum harika bir bakıyorum beğenmiyorum A serisine gelince AMG olmayanı değil kupon müsvette kağıt bile olamaz . Amg gerçekten mükemmel duruyor gerçi paket farkı 20.000tl civarı ama ey em ci paket koltuğundan direksiyona ve basık camlarıyla hadi yarışalım havası veriyor
Bence auris , astra hb , golf gibi araçlara çok büyük rakip bu araç öncelikle zaten Mercedes kalitesi malum .Kasa ve görünüş donanım da zaten tartışlılmaz.arkadaşım aynısından aldı full donanımlısını 82 bine mal etti teslim aldımı bilmiyorum .Parasını yatırmıştı
araç çok güzel ama geçen gün tanıtımları vardı bakınıyordum öyle 1.5 dci renault motoru kullanılmış dediler şaşırdım
1.5 dci yakıt tüketimi sadece 3.8 lt/100 km olarak açıklanıyor, motor ise 6 ileri oranlı manuel şanzımanla birlikte sunulacak. Manuel şanzıman birbirine çok yakın vites geçişlerinden dolayı neredeyse küçük bilek hareketleriyle vites değişimlerini mümkün kılıyor...İyi degil mi aslında.. ?
A serisi benimde bayıldığım araç bizim buralarda bir tane AMG'nin de AMG'si var görseniz yok artık bu ne güzellik dersiniz baka kalıyorum araca.
Yukarida paylastim A45 AMG 2.0 350hp
Fena yapmışlar abi, insanın içine işliyor resmen.