0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş panelin tam ortasına doğru ışık biraz dağılmış gibi duruyor. fotoğraftan mı kaynaklı bu durum
eline sağlık güzel olmuş led sistemi yaptın galiba?
Teşekkür ederim Fatih bey çok azda olsa fotodan etki ediyor ama çıplak gözle bakıldığında bu kadar bir ışık toplanması söz konusu değil...120 ve 200 arası ışık daha az yansıyor diğerleri gayet güzel.Ortaya ışığın daha çok yayılmasıda sanırım kullandığım seramik tabanlı 5 yönlü ledlerden olabilir.Müsait bir zamanımda açıp kontrol edeceğim ortaya gelen ışığı azaltmak için sol bölüme tek yönlü led koyarak deneyeceğim.
Çok güzel olmuş arkadaşım nasıl yaptın bunu bende de bir efsana kasa var şu an elimde.Bende yapmak isterim.Eline sağlık...
Elinize saglım guzel bı calısma olmus bende yapmayı cok ıstıyorum ama cesaret edemıyorum..
güzel olmuş , bende arka plana şerit ledlerden yaptım ama takmak nasip olmadı bişey deyim mi ? fazla parlaması iyi değil
buda benden sizce nasıl Elinize sağlık çok güzel, bildiğim kadarıyla bu hazır bir sistemdi sanırım farklı versiyonlarıda vardı birde aydınlatmaları soketleri var değilmi.
Bir korkunda acıp kapatınca ses yapar dıye korkuyorum. sızde boyle bı durum oldumu ?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 19, 2013, 17:08:29buda benden sizce nasıl Elinize sağlık çok güzel, bildiğim kadarıyla bu hazır bir sistemdi sanırım farklı versiyonlarıda vardı birde aydınlatmaları soketleri var değilmi.Yok hocam o bildiğin kâğıt üstüne yapıstırıyosun
Güzel olmuş Dear ellerine sağlık. Ama baştaki daha çok hoşuma gitti.