0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az önce forumları kurcalıyordum, adamlar benim 99 focus da bir diğeri benim 2000 vectra da var falan yazmışlar
ya şu muhabbet hiç toyotaya yakışmıyor arkadaş tamam konfor güvenlik filan da bu nedir yaaa
acaba cam kaldırma kapı kilitleme ve follow me olayını ek parça takmadan mı yapıyorlar?ücreti ne ki ayrıca?
Evet benim B segmenti eski 206 ımda da vardı cam kaldırma hariç hepsi. Açıkçası sırf bu yüzden toyotadan pişman olmaya başladım.
cam kaldırmayı dışarıda yaptırıp sorun yaşayan çok oluyorsa muhtemelen toyota da denedi ve arıza miktarını değerlendirince vazgeçti :/ buradan çıkan sonuç evet sorunsuzluk büyük oranda devam ediyor ama beklentisini düşük tutana. arkadaşım 2010 civicini satıp 2006 volvo s40 aldı ve şimdiye kadar aklım neredeymiş diyor. sıfır almasam vallaha düşünüyordum ben de arabamı seviyorum ama .... işte...2-3 yıl sonra baba volvoya kaçar...
Merhaba Dostlar,2012 Kasım ayında alınma Aurisim için alarm taktırmayı düşünüyorum. Açıkçası bu düşüncemi tetikleyen aslında güvenlik değil, duyumlarıma göre getirebileceği ek özellikler.Geçen gün yanlış hatırlamıyorsam forumda, bir arkadaş cam kaldırma, hareket haline geçince kapıların kilitlenmesi ve follow me özelliği için, alarm taktır hepsi olsun gibi bir cümle kurmuştu.Alarm takılınca bu özellikler alarmla birlikte geliyor mu?(cam kaldırma, hareket halinde kapıların kilitlenmesi, follow me) Aracım garantili ve daha önceki aracımdan garantiden dolayı ağzı yanmış biri olarak, mutlaka serviste taktıracağım. Başka bir yerde garanti bitene kadar asla Hazır 10bin bakımım da geliyorken, yaptırayım diye düşünüyorum. Hem bakım maliyetinin içinde kalır, iç işleri ve maliye bakanımızdan da fırça yemeyiz Bir de ek olarak, sis ve kısa farları aydınlatma kalitesi bozulmadan (artmadan ve azaltmadan) beyaz lambalara çevirebiliyor muyuz? Açıkçası bu xenon kitlere pek yabancıyım. Hiç anlamıyorum. Ayrıca özellikle ışıklarımın karşımdaki insanları rahatsız etmesini hiç istemiyorum çünkü insana saygım var. Onların bana olmasa da. Sisli havalar hariç sis yakmam. Bu da ek bilgim olsun.