0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat farki yokmus, bu verilere gore kesinlikle Michelin.
Good Year iyi bir lastiktir aslında yüksek olması normal.
Selam Sercan,Evet Goodyear iyi marka ama bence Michelin den iyi değil. Neden ondan pahalı olduğuna anlam veremedim açıkçası Aslında bir de büyük marketlere (Carrefour, Real vs..) bakmak lazım. Michelin Continental gibi lastiklerin büyük marketlerde kampanyaları oluyor bazen.
Marketlere ben de bir çok kez baktım ama düşük fiyatlı olduklarını hiç görmedim açıkcası. Pek itimat etmiyorum zaten çünkü alanlarının dışında bir şey.Hepsiburadaya bakmanızı tavsiye ederim. Biz 3 4 kez alışveriş yaptık (sadece lastikten bahsediyorum) bir sorun olmadı ve de uygun fiyatlı ve ücretsiz değişim yerleri mevcut.
Hepsiburada ile Bayii fiyatı aynı. Bayi de gidip taktırırım daha iyi
Evet o zaman bayi daha iyi tabiki Tarihine bakmayıda unutmayın.
Michelin de Tarihi sordum 2013 ler henüz Türkiye'ye gelmedi dediler. 2012 tarihli üretimmiş. Muhtemelen tarihi 2012 sonlarıdır. Menşei de Alman dediler.
Yariste her ikisini de (Michelin ve CPC2) kullanmış biri olarak kesinlikle Michelin tavsiye ederim. Continental aracın orijinali olan Bridgeston'a göre çok iyi ve sessiz ama Michelin ikisinden de hem yol tutuş hem de ses yapmama açısından açık ara önde.