0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhtemelen debriyaj merkeziniz arızalı .Öyle debriyaj küt diye bitmez zaten kendini belli eder rampalarda zor kalkar kavramaz balata kokusu gelir bu tip tepkimeleri Olur. Debriyaj pedalına bastınız pedalı aşağıda kaldı yukarı çıkmıyorsa üst merkeziniz boşalmış demektir. Pedal aşağı düşük durur yani pedal görev yapmaz.
Baskı balata değişmesi gerekiyorsa orjinalinden şaşmayın eski efsanemize yan sanayi taktırmıştık çok şikayetçi olmuştuk...
Yalnız bu debriyaj hidroliği fren hidroliği kabına bağlı diye biliyorum ben aynı kapı kullanıyorlar orayı bir kontrol edin derim minimum altına düşmüş mü ? Yada bu sistem bir yerden havada yapabiliyor olabilir ve hidrolikte hava olupta sıvı gelmeyince kendini salamıyordur diye düşünüyorum ustaya baktırmanızda fayda var...
Hocam senin aracını baskı balatasında falan bir şey yok .Senin debriyaj üst merkezinde yüksek ihtimal arıza var aracı görsem sana söylerim aslında anlaman basit ön kaputu aç akünü olduğu hizada şanzımanın hemen üst kısmında şanzıman alt merkezi var biri içerden debriyaja bassın oradaki merkezin hareketini görürsün eğer merkezde hareket yoksa veya tam değilse üst merkezinde kaçak vardır çalışmıyordur. Haliyle ayırma olmadığından araç vitese geçmez
Hocam senin aracını baskı balatasında falan bir şey yokarabanın kendisi tarih olmuşsat artık oni
hoca senin honda 10 sene sonra 10 bin lira, o tarih olmuş dediğin araba 25 bin lira. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-az-yakan-vergisi-dusuk-olan-hardtop-69-camaro-yavrusu-52599924/detay