0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla bilmiyorum ama çıldırcam ya ama bu ses bazen yapıyor bir hafta yapmıyor sonra bir bakmışın yine var öyle olsa her zaman yapmaz mı
mustafa senın bu arabanın corolla hb olduguna eminmisin.Abi 2004 sol hb yi 6 yıl kullandım.Senin foruma yazdıklarının hiçbirini ilk senden hb kullancıısı olarak duyduk..Kronik sorunları küllügün üstündeki kapak kırılır teyp ile etrafındaki havalandırma çerçevesi arası açılıyor güneşten.Bİrde arka pandizottan gelen sesler.Çift taraflı bant çogunu kesiyordu.Şimdi senin bu araba pertten toplamamı yada sen tornovida sokmadıgın yer kaldımı arabada ?Gössterge çerçevesiinin vidasını çıkardıktan asonar altına bant ile izole et yerıne tak.
Mustafa beykoza geldiğim ilk fırsatta görüşelimde şu arabanın derdi neymiş bir bakalım
Allah Allah bende öyle aşırı rahatsız edici bir ses duymadım hani malum Türkiye min yolları malum olması gereken sesler dışında bir ses gelmiyor .Dediğim gibi bir tıkırtım mevcuttu onu da buldum. Aracın kapıları ***an söküldüyse tam oturmayan veya boş kalan bir şeyler olabilir ondan kaynaklı olabilir. Pondizot arada bir bende de arada bir ses yapıyor onu da hb kullanan ona katlanır arkadaşların dediği gibi çift taraflı bant gibi malzemelerle o seslerden de kurtulmak mümkün