0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
viskos kavramalı otomatik (eski sistem tork konvertörlü yani) alırsanız yokuş kalkış desteğine gerek olmaz çünkü zaten geri kaçırmaz. Aklınızda bulunsun
yeni clio al onlarda var
Bende 2010 corolla comfort benzinli tam otomatik var yokuşta kaydırma falan yapmaz mıh gibi durur tavsiye ederim daha 32000 km hakkını verirseniz satmayı düşünürüm .....
Benim arac 2010 corolla 4 AT, simdiye kadar hic geri kacirma olmadi. Eski tip otomatiklerin hicbiri geri kacirmiyor tabi sanzimanda bir sorun yoksa.
4 vites olmasının bir sıkıntısını gördünüz mü? gerçi sizin araç 2.0 dı sanırım ama yakıtı ve performansı civic e göre nasıldır acaba?
4 vites olmasının bir sıkıntısını görmedim cıvıc dan daha az yaktığı kesin performans olarak iki araçta eşit derim ben 2.0 cc değil 1.6 cc 125 bg aracım yakıt durumu kışın şehiriçi sıkışık trafik 8.0 yazın 7.8 düşüyor şehir dışı 7.2 - 7.0 aracım comfort modeli extra olarak suriya çelik jantı ve yaklaşık 800 tl müzik tesisatı var 38000 tl den aşagıya vermem binerim derim...
Tayinim Ankara'nın uzak bir ilçesine çıktı çok yol yapacağım 2009-2010 1.6 dizel jetta almayı planlıyorum...