Gönderen Konu: Vatan Computer fiyat değişiklikleri hakkında  (Okunma sayısı 1727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Vatan Computer fiyat değişiklikleri hakkında
« : Şubat 12, 2013, 10:52:17 »
Arkadaşlar vatan computerdan laptop alacağım.
Almak istediğim laptopun 2 hafta önce fiyatı 2700 TL'di, dün indirime girmişti 2300 TL'di.
Fakat bugün baktığımda 2900 TL olduğunu gördüm.Bu fiyat değişikliklerinin anlamı nedir?
Daha dün 2300 TL olan laptopa bugün 2900 TL vermek mantıklı gelmedi bana.
Biraz daha beklesem fiyatı düşer mi?

Toyota Club Türkiye

Vatan Computer fiyat değişiklikleri hakkında
« : Şubat 12, 2013, 10:52:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Vatan Computer fiyat değişiklikleri hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2013, 11:05:41 »
Gold Bilgisayar Reklamlarında İphone 5 2999 tlden 2199 Tl ye Düştüğünü Söylüyorlardı ama türkiyede kimse 2999 tl ye zaten satmadı bu ürünü :) Milletin gözünü boyayıp indirim yaptık diyorlar aynı bilgisayarı çok daha uyguna bulabilirsin. Doğubank'a git İstanbuldaysan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2013, 11:14:16 »
Vatan'ın pazalama politikası oldukça gariptir.

Her haftasonu %18 - %30 arası indirime gidiyorlar. Artık nerdeyse herkes bunu bildiği için de kimse hafta içi alışveriş yapmıyor.

Ben olsam dükkanı kapatır sadece haftasonu açardım, daha karlı olurdu :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2013, 11:20:52 »
bunların indirim falan yaptığı yok zaten...normal fiyatının üstüne yüksek bir fiyat yazıp üstüne çarpı atıyorlar indirm yaptık biz...bu tip şeylere aldanmamak lazım...çoğu yerde yapılıyor bu arada bir kaç ürün denk gelirse ucuza diğerleri uydurma...müşteride genelde üstünde çarpı olan fiyata bakıp vayy bee ne kadar çok indiirm yapmış diyor..satın aldığı fiyat olarak değilde indirim yapılan rakama bakıyor..arkadaşın dediği gibi indirim yaptığı fiyattan hiç satmadı ki ürünü o...ben bildim bileli bu sitelerde çoğu üründe %25-30 indirim oluyor :):):)
yaa amme hizmeti yapıp düşük kar marjlarına çalışıyorlar !! yada ciddi paralar kazanıyorlar :)
sadece teknoloji ile ilgili değil giyimde öle...14,90 aldığınız bir tişörtü 4,90 sezon sonu alma şansınız oluyor :) 4,90 zararına verecek değil en kötü maliyetine verecektir...
laptopuda bu fiyattan alma bence arkadaşım tutar yarın 2000 yazarlar moralin bozulur...ben tecrübe ettim sen tecrübe etme arkadaşım...insanın ciddi canı sıkılıyor... para kolay kazanılmıyor ama harcamak gerçekden çok kolay...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2013, 11:38:00 »
vatan işin yolunu bulmuş. fiyatları herzaman pahalı ama yok kamoanya yaptık yok şu karta bukadar indirim diyerek müşterinin ağzına bal çalıyor. halbuki acısı eve gelip interneti açınca sindirim sisteminin daha sonları ağrı yapıyor .

akakçe gibi fiyat araştıran bir siteden araştırmadan ürün almayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2013, 11:50:25 »

Her haftasonu %18 - %30 arası indirime gidiyorlar. Artık nerdeyse herkes bunu bildiği için de kimse hafta içi alışveriş yapmıyor.

+1

S3 mini yi bir pazar 875 tl ye aldım pazartesi 1000 tl idi . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2013, 12:08:31 »

Evet benimde dikkatimi çekti o.Haftasonu %25 indirim vardı şimdi bakıyorum %5 ile 8 arasında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2013, 14:22:00 »

:lol: :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 12, 2013, 14:50:55 »
Arkadaşlara katılıyorum, internetten araştırma yapmadan almayın.. Kaldı ki alacağınız ürün teknolojik bi ürün olduğu için nerden alırsanız alın garantili ve kalite olarak aynı olacaktır.

Ben üzerinde 2300 TL etiket gördüğüm bi ürüne asla 2.900 tl vermem.. :DUR: illa ki bulursunuz o fiyata, hiç olmadı 1-2 ay bekleseniz zaten düşer..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2013, 15:05:05 »
Sevgililer günü yaklaştığı için s3 mini cep telefonu nu 999tlden işte atıyorum 799 veya 769 tl indirim yaptıgını sanan bazı siteler var zaten o fiyata satılıyordu sevgililer günü die indirim miş bunların hepsi uydurma yalan dolan şeyler millet zaten o telefonun 999 tl olmadığını sevgililer günü olmasa bile 750 tl satıldığını biliyor artık kampanyalarda inandırıcı olamıyolar bunun üstüne saçmalıyolar çok komik geliyor :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 12, 2013, 16:49:31 »
Şunu da dikkate almak lazım, bazı sitelerde ürünün fiyatını çok daha uyguna satılıyor ama ürünün garantisi Samsung Türkiye değil paralel ithalat oluyor. Cihaz alırken bunu da gözden geçirmek gerekiyor. Ben Vatan bilgisayardan 13.02.2011 yılında Sony Ericsson Xperia X10 telefon almıştım. O zamanlar vatan şimdiki gibi değildi hakikaten çok iyi indirimler yapıyordu. Cihaz Sony Ericsson Türkiye garantili idi. Cihazın geçen cumartesi ekranın dokunmatiği bozuldu dün sabah cihazı garantiden tamire verdim. Az önce cihazı aldım ön ekran ve tuş takımı soyulmadan dolayı değiştirilmiş. Bu cihaz paralel ithalat olsaydı muhtemelen cihaz elimde patlayacaktı. Paralel ithalata karşıymışım gibi de anlaşılmasın elektronik birazda şans işidir. 2 hafta önce hatuna Sony Xperia P aldım ve paralel ithalat aldım. Sony Türkiye garantili ürünler en az 1000 TL iken ben aynı ürünü 735 liraya aldım. Risk midir risktir ama aldık işte. Konu biraz dağıldı kusura bakmayın :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 12, 2013, 16:58:45 »

:lol: :lol:

yukarıda anlatmaya çalıştığım şeyi çok güzel özetlemiş bu karikatür...teşekkürler arkadaşım duygularıma tercuman oldun :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 12, 2013, 21:25:52 »
yukarıda anlatmaya çalıştığım şeyi çok güzel özetlemiş bu karikatür...teşekkürler arkadaşım duygularıma tercuman oldun :):):)

Bugün karşıma çıktı işte bu konuyuda görünce cuk oturdu :D Rica ederim ne demek :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)