0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şarj yeri ve boyutuda kötü..
aşağılamaya çalıştığınız firmaya dikkat yanlız. adamlar elektrikli aracı tr getiren ilk firma...
Bızım mılletımız hakedıyor 10-13 bın tl yı broya veren ınsanlar varyaa Resmı plakalı bır kac aracta Fluence ZE gordum.Ayrıca Reno dunyada en cok Turkıyede satıs yapıyor Amerıka gıbı ulkeler Reno gıbı markaları kapısından ıcerıye bıle almıyor
2012 de türkiyede satılan camry sayısı 1 yazı ile bir bu toyotayı kötü mü yapıyor türkiyede yada avrupada satılan amerikan arabası miktarı ne? özellikle cadillac ın merc-bmw karşısındaki durumu ne? yada lexusun? bence biraz büyüde gerçekleri kavra ondan sonra at-tut.
bence biraz büyüde gerçekleri kavra ondan sonra at-tut.
35 Yaşında bir insana bu sözlerin yakıştığını düşünüyorsanız , size diyecek bir söz bulamıyorum. Hele ki karşınızdaki genç arkadaş size yönelik bir tek söz söylememişken. Kendisini tebrik ederim yaşından daha olgunca haraket ederek size cevap bile vermeye tenezzül etmemiş. Herkesin kendi görüşüdür lütfen saygı sınırlarını aşmadan cevaplar yazalım.
Ben ne demek istediğinizi hiç anlamadım, kusura bakmayın, biraz açıklar mısınız?
Ayrıca Reno dunyada en cok Turkıyede satıs yapıyor Amerıka gıbı ulkeler Reno gıbı markaları kapısından ıcerıye bıle almıyor