0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yaklaşık bundan 3 ay önce 2009 model yeni kasa verso premium aldım , o sırada gözüm grandcmax, grandpicasso, veya scoda yeti bakıyordum... yaklaşık 8-9 senelik toyota kullanıcısı olarak(2004 corolla- 2005 avensis) toyotadan vazgeçmedim, ama kullandıkça cmax almadıgıma pişman alıyorum..1. mazeme kalitesi versoda kötü aracım 32000 kilometre temiz bir araç olmasına ragmen seyir halinde çok ses var örnegin dikiz aynısının oradan gacır gucur ses geliyor dikiz aynasını alttan ve üstten tutarak sıkıştırın ve sesleri dinleyin... tümseklerden geçerken bagajdakistepne kapagı tangır tungur..emniyet kemeri takılı iken gacır gucur ses var...cmax kullanmadım ama o arabada mazeme kalitesinin bunda iyi olacagına eminim..pişmanlıgım şu noktalarda 1.cam tavan çok istiyordum ama olmadı...2. dizel 270nm tork 3.daha teknolojik bir araç4.kumanda ile açılır bagaj5. xenon far6.kumana ile camları açıp kapama...toyotalarda neden bu özellik yok alım ermiyor..(patent davası=?)7.ipod baglantisi.arada 10.000 tl fark var ben 40000tl ye aldım cmax xpaket 50000 civarı alınır...sizcede yanlış yaptımmı?
bir tek Yaris alanlar pişman değil herhalde Toyotadan CMax güzel bir araç ama bence fazla pahalı.
C max alsanız versodan gelen seslerin enaz 10 katı ondan da gelir di merak etmeyın.Cmax değil scenıc veya picassoo farketmez hepsinden gelir.Maalesef yenı kasada sunroofu kaldırdılar nıye kaldırdılar bilemem.Yani makyajlş verso alın onda dediklerinizin hepsi olacak gibi.Yada 2010 2,0 dizel verso alın keyfinize bakın..Stepne kapagının altına sünger veya cift taraflı bant ile kesebilirsiniz..KEza aynı şekilde dikzi aynasının alttınada.Bende 2006 verso var.sadece ön sol tweeterdan kısın da cızırtı sesi yapıyor arada başka ses yok okadar.
Mustafa bey hayırlı olsun diyelim Allah kaza bela vermesin bence aracınızın keyfini çıkarın nede olsa o bir japon ve ford a göre daha sorunsuz
Bende 2010 da sizin yaptığınız yanlışı yaptım ve gittim toyota corolla aldım .Aramızdaki fark siz yanlış yaptığınızı 3 ayda ben ise 2 senede anladım . Daha doğrusu toyota servisi ve merkezi bana anlattılar .
dert ettiğin şeylere bak.sat üzerin 10.000 tl koy. C-max al.ford clup'a üye ol.3 ay sonra oradada versomu sattım.çoooooooook pişmanım diye yaz.oradada benim gibi bir akil adam çıkıp sana sat der.neyse hayırlı geceler.