0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tablet pc kullanan arkadaşlar tavsiyenizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Bir ay içinde tablet almayı düşünüyorum.
Teknosada kampanya var. Samsung galaxy tab3 7 inc 400 tl bence onada bir bakın.
Abi ona sim kart takiliyormu yani 3g varmi?
İlke özelliklerine bakmadım ama o fiyatta olduğuna göre takıldığını sanmıyorum. Zaten gerek yok telefonun AP özelliğini açarak tablettede istediğin yerde nete girebilirsin. Birde destekliyor mu bilmiyorum vın gibi vodem gibi 3g modemler otg ile bağlanabiliyorsa bu şekildede nete girilebilir.
Abi telefondaki kendine yetmiyor abi kullandigim bir program var droid vpn diye bunla gunluk 100mb bedava internete giriyorum
İlke ayrı simkart alıp net paketi alacağına telefondaki hattına o net paketini al. Hem teldede kullanırsın.
Tablet hiç kullanmadım 5 gündür note 2 kullanıyorum ve geçen hafta sonu yazlığa laptopu taşıma ihtiyacı duymadım. Birde note 2 nin ekrani 5.5 inç benim tavsiyem pc yi sadece nete girip ufak tefek oyun oynamak için kullanacaksanız pc yerine tablet işinizi fazlası ile görecektir. 7 inç veya 10 inç oluncada kullanması daha kolay olur. Zaten tabletlere otg ile klavye mause ta bağlıyabiliyorsunuz.
Yorumun için teşekkür ederim Mahmut,10'' ekran daha iyi olacak sanırım, daha doğrusu bizim ufaklığa alacağım dersleri için, ilkokula gidiyor henüz.Samsung mu İpad mi Casper mi derken karar veremedim ya da ucuz bir şeyde işini görebilir. Daha önce tabletlerle işim olmadı teknolojiye meraklıyım ama tabletleri sevemedim. Akşamları da ben kurcalarım diye kaliteli birşeymi alsam acaba diyorum.
Abi reeder a baktinmi reedpad tabletleri var guzel
o markayı duymadım İlke, ama bir bakayım bilgi için sağol.