0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o km.de arabaya lpg takılmaz , yazık yavw yepisyeni araba, katletme motoru
Kerem Bey, Vedat Bey, Yasin Bey, M.Ali Bey, Mehmet Bey, Umut Bey,Melih Bey ve ismini sayamadığım arkadaşlar; hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sağolun. Alıntı yaparak mesaj gönderemiyorum, siteyle ilgini bir sıkıntı sanırım. Ancak hızlı yanıt ile mesaj gönderebiliyorum. Dolayısıyla resim konusunda umutlu değilim. Naçizane birkaç soru daha sormak istiyorum, ah kitapçığım olsa hatim ederdim ama ilk sahibi bulamadı.1- Yokuş kalkış desteği park düğmesiyle oluyor sanırım zira yokuşta kaydırıyormu diye kalkmayı denedim kaydırıyor. 2- Bluetooth özelliğini nasıl kullanacağımı tam olarak çözemedim.
aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..babamdada var aynı araçdan bende kullandım çok güzel ve geniş bir araç...45 kuruş yakıyor araç...tabii kullanıcıya göre değişecek rakamlar bunlar ama çok uzun boylu farketmez..fazla km yapmazsanız bence hiç tüp falan takıpda motoru ezmeyin kmde düşük zaten...
ama Mehmet Ali bey benzin fiyatlarıda dünyanın en pahalısından lpg biraz kaçış yolu gibi