Gönderen Konu: Artık Yeni Avensisliyim  (Okunma sayısı 3109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Ynt: Artık Yeni Avensisliyim
« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2013, 17:22:48 »
Kerem Bey, Vedat Bey, Yasin Bey, M.Ali Bey, Mehmet Bey, Umut Bey,Melih Bey ve ismini sayamadığım arkadaşlar; hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sağolun.  Alıntı yaparak mesaj gönderemiyorum, siteyle ilgini bir sıkıntı sanırım. Ancak hızlı yanıt ile mesaj gönderebiliyorum.  Dolayısıyla resim konusunda umutlu değilim.

Naçizane birkaç soru daha sormak istiyorum, ah kitapçığım olsa hatim ederdim ama ilk sahibi bulamadı.

1- Yokuş kalkış desteği park düğmesiyle oluyor sanırım zira yokuşta kaydırıyormu diye kalkmayı denedim kaydırıyor.

2- Bluetooth özelliğini nasıl kullanacağımı tam olarak çözemedim.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2013, 17:22:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2013, 18:53:52 »
Araç 1.6 mı yoksa 2.0 mı, otomatik vitesmi yoksa düzmü, kaça aldınız
o km.de arabaya lpg takılmaz , yazık yavw yepisyeni araba, katletme motoru

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 10, 2013, 19:05:22 »
araç 1.6 düz vites. bu fiyatlarla benzinde binmek güç, mecbur o yüzden lpg taktıracağım.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 10, 2013, 19:09:45 »

o km.de arabaya lpg takılmaz , yazık yavw yepisyeni araba, katletme motoru

litre fiyatı 5 tl olan benzin, motor katili de yapar adam katili de ;)) ki ben lpg nin motoru katlettiğini düşünmüyorum....
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 10, 2013, 22:26:17 »
Kerem Bey, Vedat Bey, Yasin Bey, M.Ali Bey, Mehmet Bey, Umut Bey,Melih Bey ve ismini sayamadığım arkadaşlar; hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sağolun.  Alıntı yaparak mesaj gönderemiyorum, siteyle ilgini bir sıkıntı sanırım. Ancak hızlı yanıt ile mesaj gönderebiliyorum.  Dolayısıyla resim konusunda umutlu değilim.

Naçizane birkaç soru daha sormak istiyorum, ah kitapçığım olsa hatim ederdim ama ilk sahibi bulamadı.

1- Yokuş kalkış desteği park düğmesiyle oluyor sanırım zira yokuşta kaydırıyormu diye kalkmayı denedim kaydırıyor.

2- Bluetooth özelliğini nasıl kullanacağımı tam olarak çözemedim.

Yasin bey yokuş kalkış desteğini kullanmak için manuel araçlardaki el freni gibi düğmeye basıyorsunuz yokuşta. Sonra aracınızı vitese takıp gaza basıp debriyajdan ayağınızı çektiğiniz an el freni aracın geri kaçmasını engeller. Bu sırada araba el frenini serbest bırakır.

Teyp & bluetood eşlemesi ise

Aracın kontağı açık, direksiyondaki telefon açma tuşuna basın, teypte welcome yazar. Sağdaki tuning dügmesine basın pair phone gelir, tuning düğmesine tekrar basın sağa çevirin record name geldi, düğmeye basılı tutun dıt sesi gelince nick söyleyin, nick'i tekrarlar, phone onyl der basıp sağa çevirin. ( Bu arada telefonda bluetooth ekranı açık olmalı )  sonra telefondan eşleşmiş cihaz veya yeni cihaz arattırın, Car M_Media yı bulur ( bu esnada şifreyi verir genelde 0000 dür ) telefon aracı bulunca eşleştirin şifreyi girin araç paired der ve bağlanır.
   Bağlantıyı otomatiğe almak için telefonda car M_Media üzerine gelin seçeneklerden cihazı yetkilendirin veya aygıtı onaylayın. Tamamdır.
   Degişik telefonlar için uygulama farklıdır mesela Iphone cihaz aradığında otomatik bulur ve otomatik bağlanır.

bu yazıyı forumda buldum detaylı arama kısmını kullanarak forum içinde bir çok soruya cevap bulma şansınız olabilir.  bu şekilde konu açmanıza gerek de kalmaz.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 10, 2013, 22:39:30 »
aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..babamdada var aynı araçdan bende kullandım çok güzel ve geniş bir araç...45 kuruş yakıyor araç...tabii kullanıcıya göre değişecek rakamlar bunlar ama çok uzun boylu farketmez..fazla km yapmazsanız bence hiç tüp falan takıpda motoru ezmeyin kmde düşük zaten...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 10, 2013, 22:50:43 »
aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..babamdada var aynı araçdan bende kullandım çok güzel ve geniş bir araç...45 kuruş yakıyor araç...tabii kullanıcıya göre değişecek rakamlar bunlar ama çok uzun boylu farketmez..fazla km yapmazsanız bence hiç tüp falan takıpda motoru ezmeyin kmde düşük zaten...
ama Mehmet Ali bey benzin fiyatlarıda dünyanın en pahalısından lpg biraz kaçış yolu gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 10, 2013, 22:53:30 »
ama Mehmet Ali bey benzin fiyatlarıda dünyanın en pahalısından lpg biraz kaçış yolu gibi

tabi dediğiniz doğru ama yılda ben gibi 5-6 bin km yapan birisi içinde gereksiz olur tüp taktırmak..bence yılda 10-15 bin km yapmadıkdan sonra tüp taktırmak gereksiz gözü ile bakıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 10, 2013, 23:01:07 »

Ahmet bey sizin rav4 de yakıt durumu nasıl?
Bu kasa sürekli dört çeker galiba..
Donanım versiyon kaç çeşit acaba ?
Yani kasası ne zaman çıktı yani sizden sonraki?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 11, 2013, 09:50:24 »
Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkür derim M.Ali Bey.

Kerem bey teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Yazdığınız notun çıktısını alıp deneyeceğim telefon olayını.