Gönderen Konu: continental premium contact 5  (Okunma sayısı 6663 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
continental premium contact 5
« : Şubat 08, 2013, 00:50:32 »
arkadaşlar yarisime 185 60 15 ölçülerinde lastik alıcam. Aklımda continental premium contact 5 lastik var ama araştırmalarımda bazı yerlerde bu lastik hakkında olumsuz çok yorum gördüm. Ancak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Başka marka önerileriniz varsa mutlaka yazınız. Şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

continental premium contact 5
« : Şubat 08, 2013, 00:50:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: continental premium contact 5
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2013, 01:46:53 »
arkadaşım o marka kullanıyor biraz pahalı sanırım o marka lastil ama hiç memlun değil bilgin olsun yeni aldığı halde değiştirmek istiyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2013, 13:40:49 »
Linke tıkladığınızda oynamaya başlayan videodaki gibi araç kullanılıyorsa Conti Premium Contact 5 serisinden memnun kalmamanız imkansızdır. Bu tip lastikler yüksek performans lastikleridir ve konfor beklenemez.

http://www.conti-online.com/generator/www/tr/tr/continental/lastikleri/themes/otomobil-lastikleri/yaz-lastikleri/contipremiumcontact-5/contipremiumcontact-5.html

Ekonomik ve konforlu kullanım ihtiyacı için yumuşak hamurlu 4 mevsimlik yönlü lastik modelleri seçilmelidir.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2013, 16:09:27 »
Bazen dikkatli olamayabiliyorum yumuşak hamuru lastiklerin çabuk yıpranmasından korkuyorum çünkü maliyetli işler bunlar sizin önerebileceğiniz bir marka ve model varsa yazarsanız sevinirim Tekin Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2013, 16:28:47 »
Hız endeksi aracınızın gerçek yapabildiği sürati karşıladıktan sonra yumuşak hamurlu lastik normalden daha çabuk eskimez. Fazla yol katetmiyorsanız sert veya yumuşak olsun, lastiklerin max. ömürleri 5 yıldır. Sert hamurlu lastiklerin 1. yıl sonunda dahada sertleştiğini düşünürseniz, hangisine karar vermeniz gerektiğini sizde anlayabilirsiniz.

Benim kullandığım, GoodYear yan ürünü olduğu söylenen orjinal Fransız malı, Yönlü, Sava Intensa HP, hız endeksi H olandır.

http://www.sava-tires.com/sava/tr/tires/passenger/intensa-hp/index.jsp?from=browse

Uzakdoğu malları dahil piyasada artık o kadar çok iyi seçenek var ki, bilindik markaların dışına çıkılabilir. Şu unutulmamalıdır, Uzakdoğu malı olsa bile yüksek performans lastiği yinede pahalı olacaktır, yani öncelikle dikkat edilmesi gereken hız ve yük endeksleridir.   
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2013, 19:57:33 »
Michelin Primacy 3 kullanıyorum, sanki bulutların üzerinde gidiorum :P