Gönderen Konu: ilk kez corolla kullanacaklar için bilinmesi gerekenler nelerdir ?  (Okunma sayısı 1814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim söyle bir göz gezdirdim  fakat tam bulamadım istediklerimi,

ilk defa corolla kullanacağım nasip olursa ayın 15 i gibi alacağım 2010 model 1,6 benzinli comfort modeli aracta boya yokmuş km 56,000 de araç füme renkte içi bej griymiş bu akşam mail ile aracın resimleri gelecek, aracın  fiyatı 33,500 nette değil araç, oncelikle fiyatı nasıl

sonra ise benzinli corollada arac bakımları ne kadar sürede yaptırmak lazım , agır bakımları ne zaman yapılıyor ?

aracta tüp yok su an olmaz sanırım ama ilerde tüp taktırırım aracı kaza bela olmazsa uzun yıllar kullanmak için alacagım o yuzden sonradan tup duşünüyorum, araca tavsiye edebileceğiniz performans ve yakıt olarak iyi lpg markaları varmı?

corollada bilmem gereken seyler varmı kullanımla alakalı ? ne gibi sıkıntıları olabilir aracın ? parça konusunda sitenin anlaşmış olduğu yerler varmı ?

ben trabzondayım burda parca konusunda belki sıkıntı olmaz ama pahalıdır  corolla yan sanayi kabul edermi daha sonra sıkıntı çıkartırmı motor ? yada alım yapılan site adres vs varmı su an için aklıma gelen sorular bunlar? bana bir yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar aracın fiyatı hakkında bir yorum yapabilirmisiniz ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Ynt: ilk kez corolla kullanacaklar için bilinmesi gerekenler
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2013, 08:52:31 »
ayrıca bı sorum daha olacak aracın  bakımları hakkında yeterı kadar cevap bulamadım 20-40-60-80 de agır bakım ları var deniyor

ne gibiişlem yapılıyor her 10.000 bakımdan hariç olarak ? aracı 60,000 bakımına sokmak lazım neler değişir yada bakım yapılır ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: ilk kez corolla kullanacaklar için bilinmesi gerekenler nelerdir ?
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2013, 13:00:30 »
ahmet bey forumda öğrenmek istediğiniz bilgiler fazlası ile var 2007 sonrası modeller kısmını incelerseniz gerekli bilgilere ulaşmış olursunuz