arkadaşlar merhaba sitede yeniyim söyle bir göz gezdirdim fakat tam bulamadım istediklerimi,
ilk defa corolla kullanacağım nasip olursa ayın 15 i gibi alacağım 2010 model 1,6 benzinli comfort modeli aracta boya yokmuş km 56,000 de araç füme renkte içi bej griymiş bu akşam mail ile aracın resimleri gelecek, aracın fiyatı 33,500 nette değil araç, oncelikle fiyatı nasıl
sonra ise benzinli corollada arac bakımları ne kadar sürede yaptırmak lazım , agır bakımları ne zaman yapılıyor ?
aracta tüp yok su an olmaz sanırım ama ilerde tüp taktırırım aracı kaza bela olmazsa uzun yıllar kullanmak için alacagım o yuzden sonradan tup duşünüyorum, araca tavsiye edebileceğiniz performans ve yakıt olarak iyi lpg markaları varmı?
corollada bilmem gereken seyler varmı kullanımla alakalı ? ne gibi sıkıntıları olabilir aracın ? parça konusunda sitenin anlaşmış olduğu yerler varmı ?
ben trabzondayım burda parca konusunda belki sıkıntı olmaz ama pahalıdır corolla yan sanayi kabul edermi daha sonra sıkıntı çıkartırmı motor ? yada alım yapılan site adres vs varmı su an için aklıma gelen sorular bunlar? bana bir yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar aracın fiyatı hakkında bir yorum yapabilirmisiniz ?