Gönderen Konu: Camlara film  (Okunma sayısı 1454 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
Camlara film
« : Şubat 05, 2013, 23:20:08 »
Merhaba. Arabanın camlarına film çektirmek istiyorum. Ankara da bildiginiz uygun bir yer var mı? yada bu konuda tavsiyeleriniz? Dikkat etmem gereken sey nedir?
Toyota Coralla Comfort Extra Dizel 2011

Toyota Club Türkiye

Camlara film
« : Şubat 05, 2013, 23:20:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Camlara film
« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2013, 23:22:05 »
ben alırken serviste yaptırdım hatta biraz daha koyu istedim ama trafikte sorun çıkartırlarmış serviste fiyatlar nasıl bence serviste yaptır temiz temiz;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2013, 23:23:21 »
ben alırken serviste yaptırdım hatta biraz daha koyu istedim ama trafikte sorun çıkartırlarmış serviste fiyatlar nasıl bence serviste yaptır temiz temiz;)
haklısın ama servis fiyatı cok pahalı oluyor. acaba dısarıda bulabilir miyim daha uygun fiyata?
Toyota Coralla Comfort Extra Dizel 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2013, 23:27:05 »
bulursun tabi ziebart'a gidebilirsin yada bulunduğun bölgedeki en iyi cam işleri yapan ustaya gidebilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2013, 23:27:32 »
Bazi marka filimler TUV onayli polis ve muayende sorun cikarmiyor diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2013, 23:29:58 »
resimleri çekip koyarım camlar için ama daha koyusunu yapamıyoruz trafikte problem oluyor denilmişti marka marka değiştiğini ilk defa duydum sizden ve 1 yaşıma daha girmiş oldum:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2013, 00:06:44 »
Aşağıda linki olan konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49159.0
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2013, 10:55:25 »
resmi olarak değişiklik oldumu ben bulamadım hallaaa kanunu... bildiğim kadarı ile hala ceza var.
bende arka cam ve arka yanları yaptırmak istiyordumm hala beklemedeyim..
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2013, 11:55:54 »
resmi olarak değişiklik oldumu ben bulamadım hallaaa kanunu... bildiğim kadarı ile hala ceza var.
bende arka cam ve arka yanları yaptırmak istiyordumm hala beklemedeyim..

Cemal bey, internette Trafik Kanunu'nu aratıp indirin ve 30/1-3 maddelerini okuyun. Haberde de geçtiği gibi ceza sadece görüşü ve sürücüyü engelleyen ilavelere ceza getiriyor. Cam filmi görüşü engellemiyor ki.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2013, 12:30:55 »
Ben de aracı daha bayiden çıkartmadan yaptırdım, trafikte sorun çıkartmayacak kadar koyulukta dendi yapılırken. Çok hoş duruyor bence gerekli de, dışardan afedersiniz kabak gibi açıkta görülmek hoşuma gitmiyor. Ama şöyle de bir gerçek var, gece dışardan arabanın içi mümkün değil görülmüyor. Açık tonlarda bile böyle nerdeyse. Arabada insan var mı, napıyor belli değil. Kesseler kimsenin haberi olmaz. Bence polisler dışardan görülmeme konusuna takıklar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 41 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2013, 14:20:53 »
Ben de aracı daha bayiden çıkartmadan yaptırdım, trafikte sorun çıkartmayacak kadar koyulukta dendi yapılırken. Çok hoş duruyor bence gerekli de, dışardan afedersiniz kabak gibi açıkta görülmek hoşuma gitmiyor. Ama şöyle de bir gerçek var, gece dışardan arabanın içi mümkün değil görülmüyor. Açık tonlarda bile böyle nerdeyse. Arabada insan var mı, napıyor belli değil. Kesseler kimsenin haberi olmaz. Bence polisler dışardan görülmeme konusuna takıklar.
Takık olmalarında normal bisey olmamalı, hatta az bile yapıyorlar, yasadısı isler yapanların saklanma mekanı, saklanmak ne kelime kacma vasıtası,(Söz meclisden dısarı, kimse üstüne alınmasın arkadaslar)
2010 Auris Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2013, 14:41:13 »
Arkadaşlar saklanacak olan yine saklanır . Gider kapalı kasa panel van alır onda saklanması çok daha kolay olur . Bu bakış açısına göre kapalı panelvanların da yasaklanması lazım .

Fakat çok koyu tonlu yapılan film uygulamalarına bende karşıyım nedeni dışarıdan içerisinin görünmesinden çok gece dışarının içeriden görünmemesi .

2009 dan bu yana tüm araçlarımı en açık ton film ile kullandım ve bu yüzden 1 kere cezada yedim fakat buna rağmen bundan sonra filmsiz araba kullanmam . Yararlarına en basit örnek bir gün bir arkadaş ile yazın ortasında bir avm ye gittik benim araba siyah arkadaşınki açık mavi gibi bir şeydi arkadaş benimle arabaya gidene kadar arabanın içi sıcak olacak diye dalga geçti fakat kendi açık renkli arabasına binememesine rağmen ben siyah arabama çok rahat bindim .

Ondan polisler filmden ister rahatsız olsunlar ister film yasak olsun ben kullanırım . Bazı ülkelerde film için teşvik verilirken bizim ülkemizde arabanın içi gözükmüyor diye basit bir nedenden yasaklanmasına sadece gülüyorum . Dediğim gibi bu bakış açısına göre kapalı kasa panelvanlarında yasaklanması lazım . Kaldı ki bir çok polis memuru açık tonlardaki filme bir şey demiyor ve anlayışla karşılıyor tabi arada inat memurlarımız çıkıyor onda da ya filmi sökeceğiz ceza yememek için yada paşa paşa cezayı yeyip 10 gün içinde filmi sökeceğiz ondan tavsiyem ceza yemek yerine filmi söküp ertesi gün tekrardan çektirmek çünkü eninde sonunda filmi söküyoruz . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2013, 15:13:38 »
cam filmini ucuza yaptırırsın muayeneden önce cam sille bile çıkartabilirsin ancak

cam filmi hafif kusurdan geçiyor diye biliyorum

hele sıcak memlekette cam filmi büyük fayda valla

en iyi cam filmi markaları yerleri değişebilmekle beraber

SOLARGUARD, LLUMAR, ZİEBART, sonra 3M falan geliyor...

atabi en önemli şeylerden biri işçilik o yüzden mutlaka adamın işini görüp yaptırın

ve arka camı tek parça mı yapıyorlar bi sorun kimisinin film eni dar oluyor...

benden bu kadar...   :foto: