Gönderen Konu: 99 COROLLA 1.6 LUNA ALMAYI DUŞUNUYORUM?  (Okunma sayısı 20919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • akşehir konya
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: 99 COROLLA 1.6 LUNA ALMAYI DUŞUNUYORUM?
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2013, 15:49:23 »
amin allah razı olsun allah ım kımseye kaza bela vermesin saygılarıla :)))
king of the geometryyy

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2013, 15:49:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2013, 16:58:46 »
Allah kaza bela vermesin. Yalnız şunu söyleyeyim aldıktan sonra niye bundan aldın bunlar tutulmuyo satamazsın diyenler olacaktır.
Sakın onlar canınızı sıkmasın. O diyenlere neden tutulmuyo diye sorduğunuzda ses yok.
Ben 2009 nisanından beri kullanıyorum 113 binde aldm şu anda 190 bin oldu çok şükür daha sanayiye arıza için gitmedim genel bakım haricinde.

Genel olarak dikkat etmeniz gereken LPG li olarak kullanır iseniz. Konyaya sık sık gidip geldiğim için ben hep onlardan alırım ve çok memnunum. Petrotürk istasyonlarında ipragaz satılıyor. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz. Çok performanslı ve dayanıklı.
Habaş ın gazında problem yaşadım sebebi kalın olması sonuç enjektörlerde tıkanıklık yapmış.
Sağolsun Dörtnal Toyotadan Sadık Ustamız yardım etti de ucuz atlattım.

Tutulmamasının sebebi farlarıdır sadece başka hiçbir sebebi yok. O da o senelerde Subaru ilk denedi İmprezada Toyota da artık hangi sebple bilinmez aynı dizaynı denedi. İki yıl içinde üretilip de bu kadar çok piyasada olan bir arabanın tutulmaması da ayrı bir çelişki zaten.

Satılmaz diye düşünmeyin benim corollaya girdiğim benzinliklerin çoğunda müşteri çıkıyor hem de kaporta dolu izi olmasına rağmen.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '99
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 11, 2013, 00:22:52 »
Nereden cıkıyor bu yuvarlak farlı corollalar yag yakıyormus da en tutulmayan modelmıste.gecın bunları.99 model terra lınea sahıbıyım.yag degısımını 1500 km gecmıs degıstırdıgımde 1 gram yag eksık  degıldl.ve pırıl pırıldı. 2. el oto sıtelerının en hızlı ve en cok satılan arabasıdır.Sadece Turkıyede Montajlandıgı icin Kotulemeye calısıyorlar.Kafan rahat olsun agzı olan konusuyor.1.6 olsun al kotun ben olayım   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2013, 13:01:20 »
Hayırlı olsun güle güle bin kardeş Allah kaza bela vermesin. Kullananlar yorumlamış memnuniyetlerini belirtmişler .Demek ki iyi araba
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • akşehir konya
  • 16 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 14, 2013, 23:35:51 »
yorum ve emekleriniz için teşekkurler çok sağolun :)
king of the geometryyy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2013, 23:50:00 »
     Selamlar 2006 yılında 2000 model kedi göz tabir edilen 1.6 terra aldım a zaman 68bin deydi o zamandan beri kullanıyorum su an 135 binde 80 binde tüp attırdım 12.250 tlye almıştım su an 14.5 15 e satılığa cıkarayım 2 gün içinde alıcı cıkmazsa arabayı bağışlarım
     13 yıllık oto tek kelimeyle sorunsuzluk abidesi bir defa bile beni yolda bırakmadı ne yağ eksiltmesi 50 km dir atiker tüple kullanıyorum tık yok yagını suyunu degiştiriyorum devam simdiye kadar 4 lastlik bi defa fren balatası ve triger seti degiştirdim hepsi o kardeşim o paralara binilebilecek en iyi otodur 1.6 sını al dünyayı gez korkma milletin lafınıda boş ver efsane kasadanda sağlamdır korkma.
     1999 model araçlardan satılığa cıkardığında en rahat satabileceğin araçlardan biriside o olacaktır yinede karar senin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '99
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2013, 21:19:46 »
99 corolla lunaya laf etmek için onu yaşamak kullanmak lazımdır.Lütfen ön yargılı olmayalım.Efsane kasayla kesinlikle bir tutulamaz.Donanım bazında olsun çekişi ve sürüş keyfi kat kat üstündür.Temizi bulunduktan sonra alınabilir ve yıllarca binilebilir.Yağ yakma problemi belli kilometreden sonra her arabada olabilir ama ne kadar yaktığı önemlidir.Genelde 2001 2002 wwti ler bu sorunla karşı karşıya kalmıştır,sonra çıkan orta kasalarda da bu sorun en azına indirilmiştir zaten.Toyota nın en sağlam araçlarından biridir.Kolay kolay sanayiye uğratmaz.Yağına suyuna bujisine, filtresine zamanında müdahele et yeter ki.Bence C sınıfı araçlar içerisnde en sağlam olanlardan dır.Saygılarımla..