Gönderen Konu: xenon H ?  (Okunma sayısı 1142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
xenon H ?
« : Şubat 01, 2013, 01:30:26 »
herkeze iyi gunler oncelıkle bn farları xenon yapıcam ama xenon hakkında tam bılgı bilmiyorum 12.00 k alsam görüş mesafe nasıl olur arac 2012 model corolla comfort extra bunun farları H kactı uzun-kısa olarak bılgı verirseniz seviniriz :-\

Toyota Club Türkiye

xenon H ?
« : Şubat 01, 2013, 01:30:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: xenon H ?
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2013, 02:14:25 »
herkeze iyi gunler oncelıkle bn farları xenon yapıcam ama xenon hakkında tam bılgı bilmiyorum 12.00 k alsam görüş mesafe nasıl olur arac 2012 model corolla comfort extra bunun farları H kactı uzun-kısa olarak bılgı verirseniz seviniriz :-\

Aracında mercek yok kar yağışlarında ve sağnak yağmurda görüş bekliyorsan hayalini bile kurma.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2013, 02:25:15 »
İlk fenni muaynede sökmek zorunda da kalacağınızı düşünürsek, Ercü'nün söylediğini de üstüne eklersek hiç böyle bir işe girişmeyin derim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2013, 02:27:40 »
evt müanede yasak heves ediyorum olmadı sarılara devam ederiz  bi arkadasımda var bna xenonu verecek farların kısa-uzun h kac olduqunu bilmıyorum bılen warmı sedan arac 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2013, 02:32:04 »
evt müanede yasak heves ediyorum olmadı sarılara devam ederiz  bir arkadasımda var bna xenonu verecek farların kısa-uzun h kac olduqunu bilmıyorum bılen warmı sedan arac 2012

Farların üzerinde yazar en kötü ihtimalle ampülü sök oraya bak. Git Osram nightbreaker+ al normalden %10 beyaz daha fazla görüş sağlıyor düşün derim bende eskişehire dönünce düşünüyorum takmayı.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti