Gönderen Konu: İnsanlık  (Okunma sayısı 887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
İnsanlık
« : Temmuz 15, 2008, 08:28:06 »
  Herkese Selam.
 İzninizle içeriğe biraz da sosyal boyut katmak istedim. Tabi soru sormadan olmaz. :)
 Soru ise şu; en son ne zaman bir iyilik yaptınız. Sakıncası yoksa bunu bizlerle paylaşırsanız belki bu iyiliklerin yayılmasına katkıda da bulunmuş olursunuz, kim bilir. :)

Toyota Club Türkiye

İnsanlık
« : Temmuz 15, 2008, 08:28:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: İnsanlık
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2008, 12:37:40 »
     Böyle toplumsal bir konuyu gündeme getirdiği için önce Hakan bey'e teşekkür etmemiz gerekir.
     İyilik konusu çok geniş kavramlı olduğu için herkes tarafından çok değişik algılanabilir.Neticede bir insanın bildiğini bilmeyene,gördüğünü görmeyene anlatması,olanı olmayana vermesi de bir iyiliktir.
      Kendi çapımda yaptığımı zannettiğim iyilik konusuna gelince;
      Muhtarlık vasıtasıyla araştırma yaparak bulduğum 2 çocuklu bir aile var.Kızları ilköğretim okulu 2.nci, oğlu ise 7.nci sınıfta.Maddi durumları pek iyi değil.Kendilerine okul başladığı zaman defter,kitap,okul çantası ve giyim yardımı yapıyorum.Sınıflarını geçtiler.Her iki kardeşin de söyleyemediği bir isteklerini annelerinden öğrendim ve haziran ayında bir bisiklet aldım.
      Onların sevinçleri beni de mutlu etti.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: İnsanlık
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2008, 13:07:14 »
  Ben teşekkür ederim Kemal bey. :)
 Bence yaptığınız çok gurur verici bir olay ve faydaları ise çok büyük. Düşünsenize o çocuklar sizinde sayenizde ilerde bir yere geldiklerinde belki benzer şeyleri yapacaklar (sizden öğrendikleri gibi :) ) ve bu zincir şeklinde devam edecek. Sonuçda burada amacımız olumlu ya da olumsuz yargılamak değil aslında, sadece fikir ve düşüncelerimizi paylaşmak ama bir de hangi dilden, hangi ırktan, hangi dinden olursa olsun ortada gerçek olan bir İnsanlık Doğrusu var ve bence bu yaptığınız her yerde İnsanca bir şey.